los tajnos forumos cos umarlo ostanio... czy nikt nic nie knuje
wymiana żarówki w 3 stopie w octavi combi
Zwiń
X
-
wymiana żarówki w 3 stopie w octavi combi
jak wymienić żarówkę w 3 świetle stop w octavi combi? nie chciałbym nic wyłamać :wink: i jak wymienić lub dostać się do podświetlenia pokręteł dmuchawy bo padło :cry: przerywało a teraz padło, dzieki za podpowiedzi-jestem tu nowym uzytkownikiem skodzinki i prosze o wyrozumiałosćoctavka combi 1,9 tdi agr-ciekawa zabawka
-
-
Zarowki w tylnej klapie jest opisane dokladnie w instrukcji. W skrocie calosc trzeba wyjac to sie chyba od srodka odkreca, i dopiero wtedy jest dostep do zarowek.
Podswietlenie nawiewow ktos opisywal jak schodzi bez bolu. Nie pamietam czy te pokretla wystarczylo pociagnac czy cos jeszcze. Poszukaj w archiwum chyba tam gdzie byla mowa o podswietlaniu wszystkiego na inne niz zielony kolorki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZarowki w tylnej klapie jest opisane dokladnie w instrukcji. W skrocie calosc trzeba wyjac to sie chyba od srodka odkreca, i dopiero wtedy jest dostep do zarowek.
Podswietlenie nawiewow ktos opisywal jak schodzi bez bolu. Nie pamietam czy te pokretla wystarczylo pociagnac czy cos jeszcze. Poszukaj w archiwum chyba tam gdzie byla mowa o podswietlaniu wszystkiego na inne niz zielony kolorki.octavka combi 1,9 tdi agr-ciekawa zabawka
Komentarz
-
-
Sprzedaja to wiem w komplecie z zarowkami jak sie w Skodzie kupuje i to sa takie wciskane, mozliwe ze diody, ale diody sie nie przepalaja tak szybko i powinny byc w miare dlugowieczne, wiec te slabiutkie robia :wink:
Same komplety sa tez w zestawie z zarowka do swiatel mijania (krotkich) i bez, jesli auto ma xenony, bo wtedy i tak wymiana wg nich tylko w serwisie.
Komentarz
-
-
Również mam Octavię Tour 2005r. Nie działało trzecie światło stopu. Rozkręciłem. Okazało się że to płytka z wlutowanymi 14-oma diodami. Problem jest w tym że płytka skrodowa i niektóre ścieżki były poprzerywane. Dlatego właśnie diody mogą nie działać po kilka za jednym razem. Kolega elektryk porobił mi przejścia - wlutował na płytkę kilka kabelków które zastępują skorodowane ścieżki. W sobotę to podłączę i sprawdzę czy działa.
Komentarz
-
Komentarz