mam pytanie: jak jest roznica pomiedzy silnikiem TDI napisanym normalnie a tym z dwiema czerwonymi ostatnimi literkami. Posiadam skode Fabie i włąsnie mam dwie literki w czerwonym kolorze... spotaykam sie z passatami o roznych oznaczeniach.
mam pytanie: jak jest roznica pomiedzy silnikiem TDI napisanym normalnie a tym z dwiema czerwonymi ostatnimi literkami. Posiadam skode Fabie i włąsnie mam dwie literki w czerwonym kolorze... spotaykam sie z passatami o roznych oznaczeniach.
nie sugeruj sie tymi oznaczeniami, sa inne w roznych markach a nawet w poszczegolnych rocznikach tych samych modeli :idea:
w passacie b5 dwie czerwone to 130km , wszystkie błyszczące to 110 i 90 . golf IV wszystkie błyszcz. 90km , oststnia czerwona 110km , w octaviach 1 to chyba wiesz .....a w innych np seacie chyba tak jak w skodzie
[ Dodano: Nie 31 Gru, 06 13:25 ]
aaa... i w passacie jedna czerwona to chyba 105 i 115km
w jedynkach teraz jest tak że 101KM PD ma symbol AXR ale na klapie ma tylko czarne tour, nawet nie ma tdi
Ja nic nie mam na klapie...mam Octavie Tour Sport...i z tego co wiem to te modele nic nie mają tylko napis Octavia..bez względu na to czy to benzyniak czy ropniak
Komentarz