rafiki, i jeszcze ci dziad wmawia że nic tam nie robił
Sirio triflex po 6 ponad latach eksploatacji
Zwiń
X
-
Sirio triflex po 6 ponad latach eksploatacji
Po ponad 6 latach ( prawie 7 ) i 200 kkm antena odmówiła kategorycznie współpracy. Rok temu padła część odpowiedzialna za CB, w tym za radio FM. Dzięki bogu miałem fabryczną antenę. Po demontażu i sekcjonowaniu trupa kilka uwag dla obecnych i przyszłych użytkowników:
- gumowa ( w teorii ) podkładka pod cokół antena teraz przypominała raczej lekko elastyczny plastik . Woda nie dostawała się przez otwór w dachu ale wystarczyło aby spodnia część cokołu zaśniedziała
- po rozbebeszeniu cokołu : trochę śniedzi wewnątrz, na elementach elektroniki nie było widocznych zmian
Podsumowanie: było warto chociaż trzeba było się pogodzić ze średnim zasięgiem na CB i niezbyt mocnym odbiorem na FMW wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
-
-
Zamieszczone przez RudiPo ponad 6 latach ( prawie 7 ) i 200 kkm antena odmówiła kategorycznie współpracy.
A tak poważnie zwrociła Ci się zapewne 100-krotnie albo i wiecej :diabelski_usmiech
U mnie na ex 0II po 2latach wysiadła i na 2-gi dzień montowałem nastepnego triflexa - winna była ta pierońska uszczelka, która puszczała wodę pod antene. nawet gdzieś na forum fotki wstawiałem.
Komentarz
-
Komentarz