Pytanie, troche inne :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomekk
    Classic
    • 2005
    • 13

Pytanie, troche inne :)

Mam i ja.
    właśnie dzisiaj zaopatrzyłem się w radyjo Cobra 19 IV + antenka Hustler IC-100 (magnes na klapie).

Gostek który mi ją dzisiaj stroił, powiedział że jeszcze takiego wyniku na klapie nie widział i ze powinno bez problemu zbierać do ok 7 km.

Więc jestem zadowolniony, pierwsze testy przebiegły pomyslnie.

A jutro jestem w Wa-wie ale niestety służbówką, więc cudów się nie spodziewam, ale mam nadzieję że nie zapłacę panom :diabelski_usmiech .

W związku z tym mam zapytanie czy jest jakieś ogólne wywołanie dla OCP na wa-wę ??
  • Dig Dug
    L&K
    S_OCP Member
    • 2005
    • 1306
    • Seat

Pytanie, troche inne

Jak wiecie z czesci forum [Kup/Sprzedaj] rozwalilem furaka. Lewy przod. Skasowalem lampe, urwalem spryskiwacz, obdarlo zderzak, pogielo blotnik, klape nawet nie. Ale najwiecej oberwala belka pod zderzakiem, strasznie pogieta.

Moje pytanie brzmi - czy koles ktory bedzie mi to robil, ma mozliwosc podczas demontazu belki wystrzelic mi poduszke ?? Wiem, ze moze to i lamerskie, ale wiecie nie wiem gdzie ten czujnik jest i jaki bodzec moze go wzbudzic ??

Jak sie przed tym ustrzec, czy powiedziec mu cos jako wskazowke, czy nie musze ?? Wiecie w typie zeby odlaczyc akumulator, nie wsadzac kluczykow itp.
    Była O1 jest F2.

Komentarz

• huwe
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2005
      • 976

myślę, że odłączenie akumulatora to podstawa jakichkolwiek prac blacharskich. jeśli Ci to w czymś pomoże, to masz rysunki z etki - w okolicach belki nie masz nic związanego z poduchami. sensor gdzieś wyżej, zaś sterownik wewnątrz kabiny pod dechą.
      Załączone pliki
      Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• endryu
        RS
        • 2006
        • 3777
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

jezeli w trakcie zdarzenia poducha nie wystrzeliła, to nie powinna w trakcie naprawy. A demontaż belki jak innych elementów fachowiec powinien wiedzieć jak to robić. Młoty i majzle, już dawno poszły w siną dal. A belki nie naprawiaj, można kupić używaną w stanie ok.
        O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
        O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
        =================================================

Komentarz

Pracuję...