jestem za i na 75% będę, ale obecność potwierdzę po długim weekendzie
lampka imobil. miga pomocy
Zwiń
X
-
lampka imobil. miga pomocy
witam posiada fabia dziś przelutowałem diody w liczniku i na dodatek jeszcz upuścilem zegar z wysok. około 70cm po podłączeniu miga imob. auto nie odpal próbowałem już wszystkiego poprawiania lutów wkładanie wyjmowanie kostki nic nie dało
niewiem czy w dobrym miejscu pisze post kolega z forum fabi mnie tu do was podesłał prosze o pomoc
-
-
no to nie mam dobrych wiesci. Serce immobilajzera jest własnie w liczniku. Przelutowanie diód zapewnie nie zaszkodziło mu ale ten upadek zapewnie tak. Jest mozliwosc odpalenia utka z wyłczeniem immo - wykorzystujesz do tego kod - który dostajesz przy kupnie samochodu,Jesli go nie masz a jestej któdu własicielem to musisz do niego po ten kod sie zgłosic a raczej domaga. Ale to odpalanie z wyłanaczaniem immo nie zalatiwia sprawy. Musisz podjechac do jakiego speca co sie tymi rzeczami zajmuje - ale nie zaden pan henio z wrsztatu w bramie.W najgorszym wypadku bedzie trzaba kupic nowy , sprawny licznik i przeprogramowac immo z kuczykami.
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
dżwoń tutaj http://www.c-tronic.pl/index.htm może coś doradząO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
witpol76, spróbój takiego sposobu, jeżeli masz czterocyfrowy kod imobilizera
Wprowadzenie kodu awaryjnego przy uszkodzonym imobilizerze
-pokrętło ustawiania zegara obrócić w prawo równocześnie przez 1s. naciskajac przycisk kasowania przebiegu dziennego
-zamiast wskazań licznika dziennego pojawią się 4-ry zera, z których pierwsze miga
-za pomocą przycisku kasowania przebiegu dziennego nastawiamy potrzebną cyfrę
-jeśli pokrętło nastawiania zegara obrócimy w prawo, zacznie migać następne zero itd.
Kod zostanie zapamiętany, gdy równocześnie przekręcimy w prawo pokrętło zegara i naciśnie przycisk kasowania przebiegu dziennego.
-po wyłączeniu blokady silnik trzeba uruchomić w ciągu 45 minut. Silnik można uruchomić tylko jaden raz. Ponowne uruchomienie wymaga ponownego wprowadzenia kodu, (trzeba powtórzyć całą operację ponownie)O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Re: lampka imobil. miga pomocy
Zamieszczone przez witpol76witam posiada fabia dziś przelutowałem diody w liczniku i na dodatek jeszcz upuścilem zegar z wysok. około 70cm po podłączeniu miga imob. auto nie odpal próbowałem już wszystkiego poprawiania lutów wkładanie wyjmowanie kostki nic nie dało
niewiem czy w dobrym miejscu pisze post kolega z forum fabi mnie tu do was podesłał prosze o pomocWitek
Komentarz
-
Komentarz