Uszkodzone numery na podszybiu w O1...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Uszkodzone numery na podszybiu w O1...

MiKruS, ja z kolei znam mało kobiet..NIE BAB(te są w nosie) które się lansują...znam bardzo za to dużo takich co robią w swoim życiu naprawdę wiele...pracują wychowują dzieci(wbrew pozorom to nie do końća przyjemność...) i realizują się zawodowo. :P
    Pomiędzy babami, ktore pieprza smuty o ciuchach, a takimi co łażą w kamaszach, sa jeszcze roznie odcienie szarosci...
    odcienie szarości..hmm..dobrze powiedziane...

Uszkodzone numery na podszybiu w O1...

1.
    Samochód ulega wypadkowi w ktorym uszkodzeniu ulegają numery nadwozia na podszybiu...

Co dalej w kwesti formalnej ? Jak je odtworzyć.... ?

2.
    Gdzie w O1 są ukryte numery nadwozia ?

Komentarz

• damian
      Ambiente
      • 2007
      • 178

kiedyś mojemu kumplowi podczas wypadku uszkodziła się tabliczka znamieniowa (ale to był jakiś Fiat) z wybitym kodem VIN, to wtedy wezwał diagnostyka i ten mu nabił nową tabliczkę z nowymi kodami VIN (ale czy on te numery dostał z Fiata, czy co to nie wiem)
      Chcesz zarobić przez internet ??

Komentarz

• endryu
        RS
        • 2006
        • 3773
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

1.Gdy ulegają uszkodzeniu nr nadwozia-vin na podszybiu (główne miejsce identyfikacji pojazdu) należy udać się do wydziału komunikacji, gdzie auto jest zarejestrowane, zgłosić fakt zniszczenia tego pola numerowego (dobrze jak są stosowne dokumenty z opisem zniszczenia po oględzinach rzeczoznawcy firmy ubezpieczeniowej). Wydział komunikacji wydaje decyzję o nabiciu nowych numerów (nie wiem tylko czy te same nr czy nowe-inne). Następnie trzeba się udać na stację wskazaną przez wydz. kom. upoważnioną do nabijania nr identyfikacyjnych, nabić numery i z powrotem z kwitami do wydziału komunikacji po nowy dowód rejestracyjny (nowe nr nabijają na wzmocnieniu amortyzatorów)
        2. W O1 nr wybity jest tylko na podszybiu, występuje w lewym rogu deski rozdzielczej przy szybie i na wyklejce w bagażniku.
        O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
        O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
        =================================================

Komentarz

Pracuję...