samym softem AXR/ATD można zrobic do ok. 140-145KM, powyżej to juz trzeba bawić się w modyfikacje mechaniczne, tak więc 160KM jest mało realne, ja przynajmniej nie słyszałem o takim przypadku :lol:
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
nie bo jak idziesz do serwisu po program to ogladasz tabele poboznych zyczen, a w najlepszym wypadku JAKIS wykres :roll: no i to chyba oczywiste (w przypadku serwisow wysylajacych komputery do tunera) ze nie zbadaja Ci auta na hamowi bo jej nie maja :idea:
IMHO podaja takie duze, w wiekszosci przypadkow nierealne przyrosty zeby przyciagnac klienta :roll: pokazuja naprawde duzy przyrost mocy, obiecuja zachowanie gwarancji i dowalaja cene x2 :lol:
z zastrzeżeniem że jak coś się wys....ra to ... jaka gwarancja??? :shock:
Gdzieś czytałem o takim dealerskim tuningu. mialo być 40 kucy na lajtwym programie a wyszło (po weryfikacji na rolkach) całych kucy 8 (słownie: osiem) :lol: ino na jakowymś boksie
z zastrzeżeniem że jak coś się wys....ra to ... jaka gwarancja???
Kiedyś był taki dział (nie wiem czy jeszcze jest) Seat Sport, gdzie od razu mozna było u nich zamówić sobie sofcik...a robiła go jakaś firma tuningowa. Gwarancja była jak najbardziej.
W tym wypadku nie przejmował bym się moca jaka będzie po tym czipie z ASO ale zbijał jak najniższą płatność za niego. ASO da na to jakiś paier... a my możemy spokojnie pojechać np. do MT i zrobić sobie dobry programik.
Mozna się tez pochwalić w ASO... "jak super działa ten ich przezajebisty soft"... :diabelski_usmiech
Oni będą szczęśliwi, że coś im się udało, my bo będzie nam dobrze się jeździło a i nasza gwarancja będzie obowiązywać....
Komentarz