bić nie mogłem, w mundurze byłem ale broni nie w ziołem, nie chcieli słyszeć o rabacie.
Skrzypiacy fotel
Zwiń
X
-
Skrzypiacy fotel
Witam,
Jezeli ustawie fotel na minimalnej wysokosci to cos mi skrzypi (wystarczy, ze sie powierce troche mocniej), jezeli przesune go w gore nawet minimalnie skrzypienie ustaje - co to moze byc ? W poniedzialek umowilem sie na ogledziny tego w ASO, ale wole sie doinformowac zawczasu. Poza tym czasem jak hamuje to wyczuwam takie delikatne jakby pukniecie w plecy, cos jakbym mial teczke za oparciem i ona dobijala - nic jednak nie woze z tylu. Ostatnia rzecz to takie superciche jakby cykanie przy przyspieszaniu, jakby jakis smiec walal sie w schowku, ale wyjalem wszystko co mozliwe, co ciekawe jest to tylko przy przyspieszaniu, a moje paranoiczne usposobienie zaraz to kojarzy ze skwierczeniem jakiegos przewodu elektrycznego (dzwiek podobny, ale bardzo bardzo cichy i czasem zanika) - moze ktos cos takiego mial i sie "pochwali" co to bylo ? Tak, wiem jestem upierdliwy i slysze "glosy" - za to mnie "kochali" w ASO Daewoo/FSO i za to mnie "pokochaja" w ASO Skody
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
Aby zobaczyś co się poluzowało i tak trzeba będzie wyjąć fotel. Dokręcenie elementu :?: w konstrukcji fotela może wystarczyć aby było po problemie. Jak samochód jest na gwarancji to nie ma sensu przy nim grzebać.O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sigma_74to reklamuj ...
[ Dodano: Nie 21 Sty, 07 11:58 ]
Zamieszczone przez -Piotr-Aby zobaczyś co się poluzowało i tak trzeba będzie wyjąć fotel. Dokręcenie elementu :?: w konstrukcji fotela może wystarczyć aby było po problemie. Jak samochód jest na gwarancji to nie ma sensu przy nim grzebać.
Komentarz
-
-
Sigma_74
Zamieszczone przez Piotr_Tprzeciez napisalem, ze jade z tym do ASO - przeczytales caly post ?
Komentarz
Komentarz