A ja pozdrawiam kolege ze srebrenj OI kombi z chromowanym OCP na zadzie (z mojej partii :P ) którego obmrygałem a potem obtrąbiłem na Wojska Polskiego w Pruszkowie koło 12.30 w poniedziałek, czekalem potem na kolege na światlach ale nie chcial się cos zrównać :P :P pozdro
Prawe lusterko
Zwiń
X
-
Kupujesz lusterko obojetne od czego, pod warunkiem ze masz sprawny ten trojkat mocowany do nadwozia.
Potem trzeba rozebrac to tak, zeby zdjac lusterkow z tego trojkata i mozna przekladac. Jak lustro jest z angola to bedzie jakis problem ze sterowaniem, ale wystarczy pobawic sie w obracanie kabli i bedzie dobrze.
W ubieglym Golfie 4 tak robilem. Prawe duze angielskie zostalo, ma jedynie zalozny trojkat od kontynentalnego prawego. Lewe mozna przekladac cale, chyba ze jest od angola, to tak samo manewr z trojkatami. Obudowy w kolorze tez sa przekladalne.
Komentarz
-
-
Sterowanie od angola jest takie same. Problemem jest "inny kąt". Jeżeli ktoś jest w pilnej potrzebie, to może założyć z angola i ręcznie ustawić kąt lusterka. Trzyma się bez problemu, ale oczywiście obudowa szkła nie licuje idealnie z "trójkątem". Szerokie lusterka były najprawdopodobniej w większości tour (z wyjątkiem tych z lusterkami z nowej fabii).
Komentarz
-
Komentarz