Komputer diagnostyczny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Paffcio
    Ambiente
    • 2007
    • 231

Komputer diagnostyczny

lunio666, wydaje mi się ,że powinieneś wczytać najpierw jeden pilot a dopiero potem drugi większość alarmów które znam tak działa chyba że masz program który bezpośrednio wczytuje częstopliwość na wszystkie piloty ?
  • piotrek_os
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 8160
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Komputer diagnostyczny

Witam! Noszę sie z zamiarem kupna interfejsa (ale niestety nie posiadam laptopa i tu bedzie problem.........) ale na allegro znalazłem coś takiego jak "komputer diagnostyczny" Co o tym sądzicie? Macie moze coś takiego? Co ja moge za pomoca tego zrobić.

Link do aukcji z komp. diagnostycznym

Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

To cos tzw chinol pozwala odczytac bledy i z tym nie ma problemu, a o to chodzi 90% uzytkownikow. Nie pozwala za to na adaptacje urzadzen, oraz jak sadze nie pozwala sprawdzic parametrow urzadzen on-line
      Spritmonitor.de

Komentarz

poszukaj sobie kabli z różnymi końcówkami i softem z możliwościa podłączenia do laptopa.
        to co masz jak napisał przedmówca bedzie działać, ale mozna dostac same kable z softem i to jest wydaje sie lepszym rozwiązaniem.

Komentarz

• piotrek_os
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 8160
          • Octavia II (1Z3)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Tylko, że laptopa nie posiadam...... I jestem ciekaw czy to urządzonko można wykorzystać....
          Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

ujme tak, ja bym kupił bo warto jeśli planujesz jeżzić swoim szkodnikiem troszke.

Komentarz

• piotrekpruszcz
              Ambiente
              S_OCP Member
              • 2007
              • 122

Kolego NIE KUPUJ tego badziewia to NIE DZIAŁA w Skodzie , przynajmniej u mnie nie działało a mam O1 z 2001 roku- kup interfejs od Viaken-a a programik jak sie postarasz dostaniesz od szanownego grona.....

Komentarz

• Witek1952
                Ambiente
                • 2007
                • 196

Zamieszczone przez piotrekpruszcz
                Kolego NIE KUPUJ tego badziewia to NIE DZIAŁA w Skodzie , przynajmniej u mnie nie działało a mam O1 z 2001 roku- kup interfejs od Viaken-a a programik jak sie postarasz dostaniesz od szanownego grona.....
                Witam serdecznie.Proponuje kupić jednak laptopa.Wystarczy juz z PI.Programik w razie czego moge podrzucić.Ma dużo większe możliwości i można się pokusić kiedyś na GPS.Sam kombinuje jak na stałe zamontować lapka w swoim aucie.Już mam nawet troche pomysłów i części.O muzyce i możliwości oglądania filmów już nie wspominam.
                Witek

Komentarz

Pracuję...