A ja mam pytanie, czy ktos z was probował podlaczyc wyswietlacz LCD do oryginalnego skodowskiego parktronica??
Czujnik cofania org.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez nico21sorrak za jakosc zdjecia
kurka, ja w tym miejscu nie zamontuję, bo mam czujkę od alarmu na podczerwień, więc nie mogę jej też przysłonić.
no nic, ja raczej będę musiał pomyśleć nad czymś mniejszym, ten model który podałeś mi wcześniej właśnie z tym wyświetlaczem byłby chyba najbardziej odpowiedni.
Ale uciebie to też się fajnie prezentuję, dzięki za info i fotki.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Witam wszystkich użytkowników,
Jestem tu nowy i od razu mam pytanie o czujnik cofania. W mojej Octavii II mam oryginalny z tyłu a dźwięk przy cofaniu wydobywa się ze środkowego lewego słupka. Jest on jednak tak cichy, że ledwo go słychać nawet gdy w samochodzie nie gra radio. Co zrobić żeby był głośniejszy? Można to jakoś programować przez podłączenie do komputera ?
Dziękuję za info.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 20omegaWitam mam problem z moimi czujkami. po włączeniu wstecznego biegu odzywa się sygnał lecz gdy zbliżam się do przeszkody czujki nie reagują (cisza). Spotkał się już ktoś z takim problemem?????????? Są najprawdopodobniej oryginalne (L&K 2001)
Ja mam spiepszone bo gościu zatrzymał mi się na haku, żadnych obrażen nie odniosłem więc trochę gościa zjechałem, przy domu parkowałem i patrze - pika, ale przy zbliżaniu się nie odzywa. Bede musiał zderzak zdemontowac i posprawdzać.
Także spprawdź po kolei wszystkie styki
Komentarz
-
Komentarz