[O1] typy żarówek stosowane w poniższych miejscach
Koleżanki i Koledzy
Czy ktoś z Was orientuje się, jakie żarówki są stosowane w w/w źródłach światła ?? Wiem, że na pewno o podświetlenie tablic dbają takie żarówki-rurki. Podobnie w podsufitce - centralna żarówka też jest tego typu. Tylko jakiej są one długości ?? 36mm, czy 42mm ?? I co z resztą żarówek ?? Może ktoś z Was mógłby mi pomóc Niestety nie mogę dorwać się do mojej Skodzinki i sprawdzić własnoręcznie, gdyż dzieli nas bardzo duuuża odległość lacze
chyba jak powiesz w sklepie ze chcesz rurkową 5W i 10W to chyba wystarczy? nie wiem po co długośc i przy zmianie sie nie zastanawiałem.
ja nawet nie wiedziałem, że są różne długości ops: ale do dzisiaj ops: no dobra - przyznam się - idę trochę w kierunku wioski (wybaczcie, ale chcę się zintegrować trochę z Grekami :lol: :diabelski_usmiech ) - i chcę zapodać takie coś. i właśnie ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że są różne długości :roll: jeszcze chcę ten badziew wrzucić do VW disco-Polo - tam też nie wiem, czy wchodzą te dłuższe, czy krótsze ops:
W Octavii II tablica rejestracyjna podświetlona jest żarówkami C5W o wymiarze 10x36, więc w OI może być podobnie - przy czym montaż jest na takich giętkich blaszkach, więc od biedy dałoby się zamontować nawet tę 42mm...
ruwado, na stacjach to już można kupić wszytko oprócz najważniejszych dla kierowcy rzeczy... spytaj poprostu w sklepie z częściami do samochodów... ja tak znalazłem W3W do postojówek, na stacjach nigdzie nie było...
ruwado, na stacjach to już można kupić wszytko oprócz najważniejszych dla kierowcy rzeczy... spytaj poprostu w sklepie z częściami do samochodów... ja tak znalazłem W3W do postojówek, na stacjach nigdzie nie było...
juz mu kupiłem, dostawa dzisiaj, więc spoko.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz