obroty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • matus
    Classic
    • 2007
    • 14

obroty

Zamieszczone przez szkoda
    nie ma to jak wpasc na krzywy ryj na grilla :twisted:
    w dodatku OCP zafundowało nam kolacje, ja i Ola dziekujemy bardzo ops:
    a mówiłem że jak przyjdzie Ola to wszystkie wciągnie :-)
    OII
    Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów.
  • ProSzeK
    Drive
    • 2006
    • 43

obroty

mam pytanie... czy mozliwe jest ze Renault Megane 1.5 dCI kreci sie do 7 tys obortów tak jak benzyna ??
    SKODA FABIA
    1.9 TDI 101 PS

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Kazde Renault ma taki sam obrotomierz dla wersji benzyna i diesel. To jest taka ich oszczednosc na wszystkim.

Stare i nowe tak maja, oczywiscie mowa o tych Renaultach za nowej ery, nie te kanciaste
      Spritmonitor.de

Komentarz

• ProSzeK
        Drive
        • 2006
        • 43

chodzi mi o ta najnowsza megane z niesbyt ładna "dupa" :P Czyli mam rozumiec ze obrotomierz przekłamuje ?? czy jak ?? bo koelga mówiłze kreci swoja do 5 tys
        SKODA FABIA
        1.9 TDI 101 PS

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

A co TDI nie zakrecisz do prawie 5 tys??? Ja wkrecam na czerwone pole swobodnie.

Wszystko tez zalezy od tego jak masz ustawione limitery. Jak go zdejmiesz to sie kreci na tyle na ile starczy mu paliwa i tloki nie wyjda glowica :diabelski_usmiech

Ale do 7 to on tego silnika nie wkreci, to nie kosiarka, zauwaz ze tam nie ma czerwonego pola wcale
          Spritmonitor.de

Komentarz

A co TDI nie zakrecisz do prawie 5 tys??? Ja wkrecam na czerwone pole swobodnie.

Wszystko tez zalezy od tego jak masz ustawione limitery. Jak go zdejmiesz to sie kreci na tyle na ile starczy mu paliwa i tloki nie wyjda glowica :diabelski_usmiech

Ale do 7 to on tego silnika nie wkreci, to nie kosiarka, zauwaz ze tam nie ma czerwonego pola wcale
            całkowicie się zgadzam z kolegą...

Komentarz

Pracuję...