Ponieważ otworzenie pokrywy filtra powietrza zdecydowanie nasila hałas, może zmiana rury na gumową spowoduje stłumienie odgłosu. Co o tym sądzicie. Czy ktoś przeprowadzał takie próby?
Panowie :!: Odkopuje watek, poniewaz pojawily sie nowe wiesci w tym temacie.
Jak twierdzi jeden z pracownikow szczecinskiego ASO,
Zamieszczone przez owicz0
problem turbiny w 110 km mam rozwiazany od ponad 1.5 roku
kosztowalo mnie to kilka godzin pracy i pomiarow ale jezeli zglosisz ten halas to go usune
ale przy okazji nie mam zamiaru dzielic sie ta wiedza szczegolnie z ludzmi ktorzy wieszaja psy na firmie ktora daje mi na chlebek-niewazne jakiej jakosci....
zna rozwiazanie powyzszego problemu szumiacej turbiny.
Co prawda nie chce sie podzielic z nami ta wiedza na forum, ale jak sie zadeklarowal mozna jechac do nich i problem rozwiaze.
Wyglada na to, ze rozwiazanie bylo znane juz wczesniej, a jezeli znane bylo rozwiazanie to jednak problem istnieje/istnial.
Proponuje wszystkim, ktorzy maja u siebie szum i byli zbywani przez ASO i SAP jednak wznowic walke o swoje. :!: :idea: :twisted:
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Aby tylko problem szumów nie okazal sie byc spowodowany zdaniem ASO - ........brakiem radia :lol:
Ktos juz uslyszal podobno taka diagnoze :diabelski_usmiech
Wystarczy wiec poprostu troszke glosniej sluchac muzyki i po problemie :diabelski_usmiech k
Prawda kolego - owiczO :?: :twisted:
Sorki za ta odrobinke cynizmu wzgledem ASO ale po moich doswiadczeniach z nimi poprostu inaczej reagowac nie potrafie
BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz