Zamieszczone przez paf
OCTAVIA 2000r 1.9TDI
Zwiń
X
-
OCTAVIA 2000r 1.9TDI
Witam wszystkich forumowiczów. Od dnia dzisiejszego jestem posiadaczem (mam nadzieje ze szczesliwym) SKODY OCTAVIA-Lipiec 2000r 1.9 TDI-czarny sedan alu felgi itd Mam kilka pytań:
1. Czy da się w miarę tanio przerobić przedni grill, maskę, lampy żeby wyglądało to po ludzku ( podobnie jak w passacie B5)?
2. Chciałbym również zmienić manualną klimę na climatronik-czy jest taka możliwość?
Z góry dziękuję.Pozdrawiam-Mariusz
-
-
Zamieszczone przez Mario32Wydaje mi się ze grill jest za wysoki i wogóle nie pasuje do przednich lamp, albo przednie lampy są za wąskie i nie pasują do grila
Cały czas się wzoruję na Passacie B5 :roll:
:szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mario322. Chciałbym również zmienić manualną klimę na climatronik-czy jest taka możliwość?Zamieszczone przez Maicroftad2. Tak da sie
Bo tak szczerze, to raczej wolałbym sobie ryjek zmienić na poliftowy
Komentarz
-
-
W moim poście nikogo nie chciałem urażać podobieństwem OCTAVI do B5, ale skoro już widać to podobieństwo, to dlaczego przód Skody.... wygląda tak jak wygląda
Czy tylko ja widzę te podobieństwo dwóch innych marek :lol:
Fakt że dziś pojechałem z zamiarem kupić Passata B5 a wróciłem Octavią, i jak na razie nie żałuję tej decyzji, tylko moja druga połóweczka jest trochę niezadowolona bo nie podoba jej się przód Octavi i dlatego chcę temu jakoś zaradzić :wink:
Komentarz
-
-
U nas na forum ktos pisal o przerobce, ze takowej dokonal. Trzeba panel climatronika i do tego wszystkie te silniczki do kratek itd. Ponizej 2tys bedzie ciezko zejsc.
Na forum leona wiem, ze ktos na swojej stronie ma caly opis jak tam wygladala przerobka, lacznie z dorobieniem wiazek i tego co bylo potrzebne.
Komentarz
-
-
Ładna ...bo czarna .... a jak chcesz coś zmieniać z zewnątrz to popatrz na stronę www.milotec.pl jest tam kilka fajnych i kilka chybionych propozycjiOII Golas ale z 1.9 TDI BXE
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eR_koledzym juz 2gi raz widze ze pytacie o rodzaj tapicerki, po co wam to?
moze warto bym i ja swoja zapamietal....O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Auto sprowadzone w Piątek z Francji. Przebieg podobno oryginalny 157 tys km. Kolor czarny 110 KM. Zastanawiam się czy nie przepłaciłem za nią.Wyniosla mnie bez oplat 25,7 tys zl. Kodu tapicerki nie znam, mam tylko ksiazke serwisowa i instrukcje- nic tam nie ma o tapicerce.
Mam pytanie czy duzo przeplacilem?
Stan z zewnetrz jak i wewnetrz-idealny(nie mialem sie do czego przyczepic) 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eR_endryu, mam Elegance i czarna wiec -> Tapicerka Eminent OnyxO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mario32Mam pytanie czy duzo przeplacilem?
Ja za swoją z 1999, 110km, przebieg 90.000, kupiona w polsce od pierwszego właściciela dałem dałem 21.000, dotego opony zimówki - 900zł, plus skarbowy i przerejstrowanie to w sumie dałem ok.22.500,00.
Zaraz ktoś krzyknie że na allegrusie że drogo, bo jest jakiś cud za 20.000. Jeżeli auto jest w super stanie to i cena jest adekwatna.
Mi się udało troszkę po rodzienie te auto kupić, stąd ta cena. A już miałem na swoją kupca - dawał 25.000
ps. bardzo ładna furka
Przyjemnego użytkowania życzę
Komentarz
-
Komentarz