Powitać wszystkich Widzę, że walka odbywa się o szczytny cel Nie wezmę tego na trzeźwo :diabelski_usmiech Od dłuższego czasu nie miałem na to czasu :P Psss..... :szeroki_usmiech
VCDS Lite.. jaka wersja?
Zwiń
X
-
Re: VCDS Lite.. jaka wersja?
Zamieszczone przez FishPLJaką wersję potrzebuję i skąd wziąć, żebym mógł wykonać logi statyczne w trybie BS?
podeślę Ci na maila instalkę i aktywator.
Edit: Poszło na maila z profilu.był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04
komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
-
na win 7 niestety z VAG Com'em są problemy, VCDS poszukam czy mam.był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
Komentarz
-
-
VCDS Lite
Stronka po angielsku, z tłumaczem google lub ze znajomością języka można spokojnie sobie poradzić. VCDS nie działa z chińskimi kablami VAG KKL.
Edit: VCDS rejestracja pod tym linkiem jest filmik pokazujący jak zainstalować/aktywować VCDS'a.był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
Komentarz
-
-
już korzystałem z tej stronki i chyba właśnie taki kabel mam.. tzn nie wiem do końca, bo to od kumpla, który kupił go kiedyś z płytką "polski vag 4.9" czy cuś takiego... Na tym kablu robie logi statyczne i dynamiczne, ale nie mogę wejsc w Basic Settings, bo VCDS woła o rejestrację...
[ Dodano: Nie 01 Gru, 13 12:39 ]
Edit: VCDS rejestracja pod tym linkiem jest filmik pokazujący jak zainstalować/aktywować VCDS'a.[/quote]
ale to kosztuje 99$.. :/
Komentarz
-
-
w tym już nie pomogę.
Ja wróciłem do Win XP, bo tam VAG Com działabył: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
Komentarz
-
Komentarz