Ktoś może planuje cos takiego zrobic z Octą? :diabelski_usmiech
Wskażnik wielofunkcyjny
Zwiń
X
-
Wskażnik wielofunkcyjny
Czy ktos to sprawdzal :!: a mianowicie znajomy zadzwonil abym sprawdzil czy po zmianie pamieci pojedyńczej jazdy MFA1 na pamięc wielokrotnych jazd MFA2 zmienia sie wskazanie paliwa i bylem w szoku zwieksza sie o setke w MFA1 a po chwili w MFA2 i tak mozna dojechac nawet do 20 l / 100 . Nalezy kilka krotnie zmieniac z 1 na 2 dosyc szybko nie kasujac pamieci po ok 6-ciu zmianach mam setke wiecej.
Czy w takim razie mamy cos padniete , troche dziwne abym mial ten sam objaw co kolega , czy TTTM .Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
-
-
Zamieszczone przez DezetA ja chyba wiem czemu. Aby sprawdzać spalanie musisz mieć uruchomiony silnik i jak tak sobie klikasz to pewnie stoisz w miejscu. Tak więc spalanie cały czas skacze ci w górę :lol:
Dezet od czego to zalezy stojac w miejscu nie spala 20l :wink: rozwin watekJeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
Komentarz