Wskażnik wielofunkcyjny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • integrator
    Classic
    • 2007
    • 12

Wskażnik wielofunkcyjny

Ktoś może planuje cos takiego zrobic z Octą? :diabelski_usmiech
  • ZYBI68
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 697
    • Octavia II (1Z3)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Wskażnik wielofunkcyjny

Czy ktos to sprawdzal :!: a mianowicie znajomy zadzwonil abym sprawdzil czy po zmianie pamieci pojedyńczej jazdy MFA1 na pamięc wielokrotnych jazd MFA2 zmienia sie wskazanie paliwa i bylem w szoku zwieksza sie o setke w MFA1 a po chwili w MFA2 i tak mozna dojechac nawet do 20 l / 100 . Nalezy kilka krotnie zmieniac z 1 na 2 dosyc szybko nie kasujac pamieci po ok 6-ciu zmianach mam setke wiecej.
    Czy w takim razie mamy cos padniete , troche dziwne abym mial ten sam objaw co kolega , czy TTTM .
    Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Ale jakie wskazanie paliwa, bo nie wiem. Ze pali na jednym 5l a na drugim 20l czy jak sie to 100 razy zmieni to zacznie wiecej palic. Nie kumam. :roll:
      Spritmonitor.de

Komentarz

• wocek
        Rider
        • 2006
        • 342
        • Audi

ZYBI68, lubię nowinki sam sie bawiem przełącznikiem i nic takiego dziwnego nie zuwżyłem, istnieje jeszcze opcja, że dokonca nie rozumiem tego o czym piszesz
        wocek

Komentarz

• Dezet
          Ambiente
          • 2005
          • 136

A ja chyba wiem czemu. Aby sprawdzać spalanie musisz mieć uruchomiony silnik i jak tak sobie klikasz to pewnie stoisz w miejscu. Tak więc spalanie cały czas skacze ci w górę :lol:
          Pozdrawiam, Dezet

Komentarz

• ZYBI68
            Rider
            S_OCP Member
            • 2006
            • 697
            • Octavia II (1Z3)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez Dezet
            A ja chyba wiem czemu. Aby sprawdzać spalanie musisz mieć uruchomiony silnik i jak tak sobie klikasz to pewnie stoisz w miejscu. Tak więc spalanie cały czas skacze ci w górę :lol:
            Maicroft o to mi chodzi .
            Dezet od czego to zalezy stojac w miejscu nie spala 20l :wink: rozwin watek
            Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

• Dezet
              Ambiente
              • 2005
              • 136

Odpowiadam: cholera wie!
              Moja myśl mogła dotyczyć tego pierwszego litra z 20 :lol:
              Pozdrawiam, Dezet

Komentarz

Pracuję...