El. lusterka w L&K

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bartolini
    Classic
    • 2008
    • 3

El. lusterka w L&K

@Nastar - szuszarka
    @djczas - mysle, ze w tym miejscu nawet CB by mnie nie uratowalo.

Co do Mazur, to proponuje juz namierzac pensjonat. Niestety ten region polski ma to do sieue, ze jest albo bardzo drogo, albo syf z gilem.
    Brakuje sredniej klasy za rozsadne pieniadze, a ogolnie cala baza turystyczna rozbestwiona jest goscmi z Niemiec lub z dużą kasą.

Natomiast reszta to raczej syfek niestety.
  • adasko007
    Classic
    • 2007
    • 21

El. lusterka w L&K

Witam, Mam pytanko!
    W SLX-ie miałem zwykłe el. lustra i nic mi nie podpadało.
    Tutaj (L&K) są lusterka z takim śmiesznym przełącznikiem 1. grzanie 2. ust. obu lusterek synchron. 3. tylko prawe. Jest to chyba związane z tym, że siedzenie jest tez elektryczne z funkcją memory. Ale gdy wyłącze zapłon te lusterka brzęczą. Gdy opuszcze auto i zarygluje zamek przestają po paru sekundach brzęczeć.
    I tu moje pytanie: czy jest to normalne zjawisko? Bo będąc w ASO nie myśli się o tym, a zresztą oni by to pewnie chętnie przebadali...
    Pozdrówki
    niegdyś: ALH SLX'99/ASV L&K'01/AGR SLX'99 + virus
    Miała być O1 kombi wyszedł Golf Variant High.'03 AXR

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

adasko007, Fotele masz z opcja pamieci. Wydaje mi sie ze lusterka za kazdym razem ustawiaja sie do pozycji domyslnej, a jak wsiadasz to fotel i lusterka ustawiaja sie pod kierowce (tak jak mial zapamietane)
      Spritmonitor.de

Komentarz

• adasko007
        Classic
        • 2007
        • 21

jou!
        tylko po co one tak długo brzęczą po zakończeniu jazdy lub otworzeniu samochodu? Fotele mam w pozycji "off" więc nie jeżdżą a i lustra nie muszą.
        To pompuje tulko Akumulator, no nie?
        niegdyś: ALH SLX'99/ASV L&K'01/AGR SLX'99 + virus
        Miała być O1 kombi wyszedł Golf Variant High.'03 AXR

Komentarz

Pracuję...