Zamieszczone przez innotic
Zamiana gałki zmiany biegów z OII do OI.
Zwiń
X
-
uciać chyba się nie da ale możesz zamienić miejscami uchwyt na kubki z radiem.był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04

komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
-
Wtedy będzie jeszcze gorzej - bo będę mógł jeździć tylko na biegach 2 i 4
Obecnie uchwyt jest nad radiem, więc lepiej już nie będzie
Komentarz
-
czyli mając o1 tdi fl i kupując obojętnie jaką gałkę od oII będzie pasować P&P ? bo chce kupić taką samą jak ma modoc ??
i czy mieszek stary będzie pasował ?
Komentarz
-
tak, gałka będzie pasowała bez przeróbek, mieszek też powinien pasować ale ramkę będziesz musiał założyć z obecnego mieszkaZamieszczone przez buldogggczyli mając o1 tdi fl i kupując obojętnie jaką gałkę od oII będzie pasować P&P ? bo chce kupić taką samą jak ma modoc ??
i czy mieszek stary będzie pasował ?był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->

Komentarz
-
-
no to spokojnie każda z OII będzie pasowała do OI TDI
a nawet z Superb'a II pasujebył: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->

Komentarz
-
To jest konkretna odpowiedź,jutro jadę do aso i sprawdzę ceny gałek,ale najbardziej podoba mi się ta co ma modoc.
Komentarz
-
a co myślicie,jeśli mam mieszek dobry,ale wyskakuje mi tylko ramka z mieszkiem,przy wrzucaniu 5 biegu, żeby go podkleić na tych dwóch plastikowych bobkach od ramki mieszka zmiany biegów. Wyskakuje mi ona z tyłu (od strony ręcznego),więc myślę,żeby je podkleić..
Co sądzicie?
Komentarz
-
Jeśli koniecznie chcesz klesc to delikatnie klejem na cieplo żeby można było ta czesc wrazie czego wyjac bez łamania plastiku.sprobuj podnosić taśma z cienkiej flizeliny żeby wypełnić luz i wcisnij na ciasno, może pomoze .
Komentarz
-
Zamówiłem gałke od o2 1Z0 711 141 B 9B9 koszt w aso 65 zl po rabacie,pytalem sie o galke z superba 2 ale nie da sie kupić samej,a koszt to 710 zł mimo wszystko zamówiłem i jutro odbiór
ps: Gałka już jest i jest zamontowana o to efekt
Załączone pliki
Komentarz
-
-
wiem,dlatego jak ją tutaj zobaczyłem(w tym temacie) to postanowiłem ją zamówić.
Ciekawe jak będzie z trwałością i ile wytrzyma ten chrom
Komentarz
-
Ładnie wygląda!
Powiedz jak z długością lewarka - jest taki sam?
Komentarz
-
innotic-długość jest taka sama,wszystko pasuje P&P i polecam kupował w ASO żeby mieć pewność że jest to oryginalna gałka cena 65 zł około
Komentarz
-
Wygląda super,pomyślę nad zmiana u siebie na taką...pozdrowionka :wink:Gdyby kobieta była czymś dobrym,to i Bóg by miał z jedną.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
Moje Auto
Komentarz
-
Oryginalna, plastikowa, nowa i tańsza:Zamieszczone przez buldogggjest to oryginalna gałka cena 65 zł około
http://allegro.pl/galka-z-mieszkiem-...553082189.htmlTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz
-
Komentarz
-
Ja bym się wstrzymywał z nazywaniem czegokolwiek na allegro „oryginalnym”
W sumie to nie potrzebuję innej gałki skoro ta będzie takiej samej długości. Musiałbym wykombinować jak skrócić lewarek
Komentarz
-
buldoggg, zdradź jeszcze proszę gdzie kupiłeś ten mieszek ?
Na allegro jest ich dziesiątki, ale ten wygląda naprawdę elegancko :wink:
Pozdrawiam
Robert "Mnich"150@181 KM i 210@276 Nm
Komentarz
-
mnich_3 mieszek jest od nowości.....ale wygląda jak nowy,zero przetarć itp.
Ps:mieszek został stary bo nie było potrzeby go wymieniać.
Komentarz
-
Tak to wygląda u mnie.Załączone pliki
Komentarz
-
-
Mowa o 1,6 BFQ, w takim razie z jakiego auta moge sobie coś znaleść, żeby pasowało?Zamieszczone przez michalrhmi zawsze podobała się z SuperBa II jednak do mojej benzynówki nie pasuje bez większych przeróbek, a szkoda, Tobie pojedzie bez problemów
Gdyby jeszcze stała się krótsza to całkiem bajka
Komentarz
-
Ponawiam pytanko - może ktoś wie?Zamieszczone przez jamir77To jeszcze ja się zapytam - do OI 2.0 też jest P&P?
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz