Czyszczenie Przepustnicy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Dako6808
    Classic
    • 2017
    • 4
    • Octavia II combi (1Z5)
    • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

Czyszczenie Przepustnicy

SS, no TS830 są a 850 nie ma

[ Dodano: Pon 17 Lis, 14 21:57 ]
    SS, szczerze wole Mondeo albo Octavie od C5 jak już musze to jade :szeroki_usmiech
  • Dako6808
    Classic
    • 2014
    • 1

Czyszczenie Przepustnicy

Witam was drodzy klubowicze! zgłaszam się z zapytaniem o pomoc w wyczyszczeniu przepustnicy paliwa w mojej Octavii 1.8T. Pojawia się również problem szarpania jak jest zimny motor podczas jazdy na benzynie gdy przerzucam się na gaz pierwsze 10 km wystepuje lekkie szarpnięcia a potem się wszystko uspokoja.Prosiłbym o jakiejs wskazówki lub rady apropo mojego problemu.

Komentarz

• mozgi
      L&K
      • 2009
      • 1128
      • Octavia I (1U2)
      • AKL 1.6 MPI 101 KM

Re: Czyszczenie Przepustnicy

Zamieszczone przez Dako6808
      Witam was drodzy klubowicze! zgłaszam się z zapytaniem o pomoc w wyczyszczeniu przepustnicy paliwa w mojej Octavii 1.8T. Pojawia się również problem szarpania jak jest zimny motor podczas jazdy na benzynie gdy przerzucam się na gaz pierwsze 10 km wystepuje lekkie szarpnięcia a potem się wszystko uspokoja.Prosiłbym o jakiejs wskazówki lub rady apropo mojego problemu.
      najpierw należałoby się przywitać http://forum.octaviaclub.pl/viewforum.php?f=33

na górze jest taki czerwony przycisk:SZUKAJ, i naciśnij,później wpisz np.przepustnica, itd wyskoczy dużo podobnych tematów
      ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
      Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

Pracuję...