ocena kosztow.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • aisa27
    Classic
    • 2007
    • 30

ocena kosztow.

to ile osob bedzie w koncu?
  • M@rcin
    Classic
    • 2006
    • 39

ocena kosztow.

mialem niestety ostatnio spotkanie z drzewem i czekam na wycene rzeczoznawcy.
    moze ktos na oko ocenic szkody? ile mniej wiecej moze kosztowac naprawa??
    czy rzeczoznawca wycenia czesci po cenach sklepowych czy moze wycenic jak za uzywane na gieldzie?? jestem zielony wiec pytam ;]

do napray napewno:
    prawy tylny blotnik+nadkole
    tylny zderzak+listwa
    lampa tylna
    chlodnica silnika
    spojler zderzaka z przodu

nie chce dac sie naciagnac rzeczoznawcy i wole miec jakas orientacje co do kosztow.
    Załączone pliki

Komentarz

• leszekmw
      RS
      • 2005
      • 5356

PIERWSZA rzecz to z czyjej winy, a druga czy masz autocasco ? jak masz autocasco to wal do najlepszego zakładu i rób bezgotówkowo , chyba że jesteś bardzo oszczędny i chcesz mieć zrobiony tak żeby jeszcze coś na tym ukręcić . osobiście zawsze wolałem robić bezgotówkowo . a jeżeli to z Twojej winy i niemasz autocasca to może być różnie , czsami próbują kombinowac żeby jak najmniej dac nowych gratów. ocena kosztów - mało widać na tym zdjęciu ale stuknąłeś bokiem i rogiem - może być przesunięty cały tylny pas , ocenić to może chyba tylko fachowiec .
      O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
      GVI 1.4TSI
      LANCIA YPSILON 1.2 MPI
      tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• M@rcin
        Classic
        • 2006
        • 39

mam autocasco i dlatego nie chce zeby ze mnie zdarli. chyba zrobie jak radzisz bezgotowkowo.

Komentarz

• piotrek_os
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 8162
          • Octavia II (1Z3)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Jak Ty to zrobiłeś, że masz tak tył uszkodzony? To zalezy jaką masz opcje w autocasco. Czy masz wykupiony udział własny? Czy masz wykupioną amortyzacje itp.
          Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

Pracuję...