100 km, nie więcej wolę odebrać na miejscu, zawsze widzisz co kupujesz (zamieniasz)
swoją drogą wątek 3miejski jest za duży, żeby go całego przetrząsnąć, więc podaj jakieś namiary jak masz pod ręką
FishPL,
1-Cena materiału + przesyłka
2-Zdjęcie przedstawia kierownice obszytą przez "fachowca" a nie osoby prywatnej
3-Mam obszytą przez "fachowca"za 160zł. i uwierz oni mają lepsze materiały(skóry) i robi to ktoś kto ma w tym wprawe i da ci jakąś gwarancje.
Ja u siebie mam perforowaną. Kupowałem na alledrogo i sam wymieniałem, starą odesłałem, ja przy zakupie podałem gościowi model auta i rocznik i wysłał mi taką pasującą. Co do wyboru to musisz podjąć decyzję sam, ale z tego co widzę to większość wybiera skórę perforowaną. Wymian to sekund pięć, odpinasz akumulator, śrubokrętem płaskim ściągasz poduchę i kluczem spline odkręcasz kierę.
moim zdaniem zabawa w pokrowce na kierownice to strata kasy podwojnie. raz ze nie ma to estetyki a dwa ze z czasem sie zuzywa i w koncu dociera ze trzeba dac do obszycia :P
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Chyba coś tu poginęło, wczoraj zmieniliśmy kilka słów na temat mieszka i gałki dźwigni zmiany biegów, a dziś wszystko znikło, czy to admin? czy porostu błąd skryptu?
Tomek
Sprzedam m3 40m w Częstochowie oś Trzech Wieszczów
też skorzystałem z tego fachowca i mogę szczerze polecić
w piątek podjechałem, wybrałem skórę i wzór, w poniedziałek podjechałem na wymianę - 3 minuty i po sprawie
za wymianę kierownicy Pan Lukasz doliczył 10 PLN
Polecam
Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
Jark7
było 119/296 jest 143/328 by Aligator
Muszę zadzwonić do tego fachowca,zamówić i podjechać osobiście,bo nie mam daleko.
aniol ten gość coś słabo odpisuje na maile,jutro będę dzwonił i myślę że na poniedziałek wtorek będzie gotowa-a chce dokładnie taką jaką ma kolega FISHPL
Zadzwoniłem i w poniedziałek będzie gotowa w taki razie,w pon-wtorek będę miał już ją u siebie.
Dzięki za wszelkie info
PS:
dzisiaj wymieniłem i wyszło to tak
Komentarz