ja się zastanawiam, czy nie kupić sobie czegoś takiego, guziki się przełoży: Obrazek
Wyczytalem na forum ze koledzy sobie chwala łamana kierownice w O3, natomiast nie wiem czy w S2 sie sprawdzi bo ma wiekszy pełny obrót kierownicy (czego jeszcze nie sprawdzałem bo jak wczoraj we Wrocławiu zaczęło padać to nie może przestać)
Zamieszczone przez lukrys
jechałem tym superbem na jeżdzie próbnej i również słychać dudnienie na nierównościach... Jedynie co odczułem to dużo miękksze zawieszenie i większe przechyły całej budy
Nie mylmy dźwięku wybierania nierówności z dudnieniem w O3, to jest zupełnie coś innego i wierz mi że S2FL nie dudni
Zamieszczone przez vw-autocentrum
Czekam na fotki z alusami które na pewno dodadzą uroku temu autu Modzik z kierownicą fajny dużo lepiej wygląda bo ta 4-ro ramienna jest paskudna w poprzednim superbie była ładniejsza
No alusy powoli zacznę szukać, może jakaś fajna okazja się trafi na ori Helixy. A kierownica wiadomo, wymieniłem dla samego wyglądu sportowego w środku
Dobra ... to znaczy że mam ? Czy też znaczy że mam sobie poszukać tego co na zdjęciu bo nie wiadomo czy mam ?
Ciemno jest dziś już i szukanie nie wchodzi grę. Czy ten ISOIFIX to element obligatoryjny w 2003 roku - był w każdym samochodzie, czy tylko jako wyposażenie dodatkowe na zamówienie ?
Komentarz