a mnie jedno zastanawia. Masmo pisal o 110-100 stopniach i Tymek tez mowil o 100 stopniach przy palowaniu na autobanie a różnica w mocy ~50KM..... :roll:
Alarm prestige.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Wszystkie przyciski są okrągłe. Dwa czarne, a jeden zielony. Pilot jest w kształcie bumerangu z napisem PRESTIGE.
[ Dodano: Sob 17 Lut, 07 16:00 ]
Mechanik mówił, że przejdzie jak wymieni się zamek w drzwiach kierowcy. Co prawda jest popsuty, ale uzywam pilota. Za zamek chca ok 500pln. Czy to konieczne?
[ Dodano: Sob 17 Lut, 07 19:22 ]
Już wszystko ok. Ten mechanik to był zwykły lapsus. W Norauto zbadali akumulator, który był u nich wymieniany miesiąc temu i wyszło, że było w nim zwarcie co powodowało niskie napięcie. W nocy napiecie spadało poniżej 10 V i alarm się uaktywniał. Pozdrawiam
Komentarz
-
-
ewa.saganowska, Masz troche za bardzo roszczeniową postawę na tym forum i rzucilo mi sie to w oczy juz dosc dawno. Poza tym zakładałaś dopiero co temat o tym samym. Dziwne, ze nie umiesz go kontynuowac...
O zamkach, a nawet sposobie jego naprawy po taniosci są juz tematy - wystraczy sie troche wysilic, a nie tylko chciec...
Jesli ktos ma ochote przeslac kolezance schemat to prosze zrobic to na priv, a jesli ktos chce go umiescic na forum, to prosze przeslac priv do mnie.
CLESED AND WARNEDTDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz