No ok.To w takim razie jakie polecacie na dzień dzisiejszy?
koło dwumasowe
Zwiń
X
-
koło dwumasowe
Witam
Parę dni temu padło mi koło dwumasowe w octavi II 1.9 tdi mod na 150 KM. Przebieg 68 tys rok ma skodzina. Zdjolme moda i do ASO zminili na nowe i sprzeglo dali tez nowe. MOD wgralem znowu i smigam. Moja noga jest ciezka czy co ? Wam cos padlo w octavii ? Czy jestem katem dla niej ?
Kuba
-
-
bezduszny
-
bezduszny, Nie wiesz, ze kasowanie wirusa jest free, jedziesz i mowisz nie chce juz :twisted:
kubao, Pisz po polskiemu, bo ja mam problemy z odczytaniem tego szyfru. To nie zadne WSI zeby szyfrem skrobac :idea:
Ale mnie to nic nie dziwi szczerze mowiac. Jak w takim BJB pierwsze sprzeglo padlo po 12 kkm, a drugie po 20kkm, bo wlascicielka nie miala pojecia jak tym jezdzic, to tym bardziej dwumasa wymieknie predzej czy pozniej :twisted:
Komentarz
-
-
Skasowałem plik z wykrestem z hamowni. Mod został zrobiony w www.diagtronik.pl. Samochód bardzo ładnie jeździ po modyfikacji. W sprawie modyfikacji Pan z ASO powiedział że była na rynku seria dwumasówek z wadą. Nic nie sprawdzali bez problemu wymienili na nowe. Tylko człowiek z serwisu zdziwił się że samochód jedzie lepiej niż seria 2.O TDI. " Co ten samochód tak wyrywa aż dziwne? Ja nic nie wiem szef mi taki dał kazał jeżdzić i tyle." )
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez MaicroftWidac nie zalezalo im na tym, zeby Cie wywalic z wpisem "gwarancja uniewazniona "
No i pozyskają nowego klienta....
Komentarz
-
lec
-
podłanczam sie do pytania lec-a ......miałes szczescie w serwisie powiedz jaki serwis ...bo ja jak pojechalem na wymiane turba i barana (4ry dni juz smigam na nowym) to szukali znowu czy nie mam programu ......oczywiscie nie tylko to zglosiłem standardowo ,lakier tym razem na dzwiach ,xenony,szum z szybek z tyłu -szum juz zlikwidowany.i tyle2.0tdi(seria nie seria) E100..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NICOto wkoncu czym sie objawia ta padnieta dwumasa?????
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kubaoPan z ASO powiedział że była na rynku seria dwumasówek z wadą
Niestety, kiedy jestem w serwisie to auto zachowuje się nienagannie, chyba się boi żeby jej nie rozebrali.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
Komentarz