Maicroft juz teraz mam zabawe, gdy widze jakies mega stare auto, warte raptem 7-8k posadzone na felach z nowymi oponami co wartosc ich jest wieksza niz wartosc samochodu :diabelski_usmiech
alufelgi do octavi z 2002
Zwiń
X
-
[quote="Maicroft"]Poszukalbym, a bym znalazl.
Witam!
Szukałem i znalazłem ale chciałem się upewnić, ponieważ znajdowałem też i wypowiedzi w stylu "mam do sprzedania felgi... powinny pasować do octavi przed faceliftingiem" Zbiło mnie to zupełnie z tropu.
Pozdr.Perfect Service by DobryGrześWawa
Octavia 1,9 BXE 105 KM
Uniden PC68XL+SIRIO AS-100
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez splawikmizerd, Octa przed i po lifcie miała taki sam rozstaw śrub. OII już ma chyba inny.
Octavia II 5x112.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
sprężyny i amorki o twardszej charakterystyce? no właśnie nie chciał bym ingerować w zawieszenie bo mam cacy po prostu chciałem wrzucic 215/45/17 cali i w droge z tym ,że dużo jeżdżę po naszym pięknym kraju a jakie drogi mamy każdy wie. teraz mam 15 cali i pogiąłem je strasznie.profil opony 65 wiec straszne balonyCEZAR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MALCZO1sprężyny i amorki o twardszej charakterystyce? no właśnie nie chciał bym ingerować w zawieszenie bo mam cacy po prostu chciałem wrzucic 215/45/17 cali i w droge z tym ,że dużo jeżdżę po naszym pięknym kraju a jakie drogi mamy każdy wie. teraz mam 15 cali i pogiąłem je strasznie.profil opony 65 wiec straszne balonyTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Komentarz