Zamieszczone przez QBA
Pytania...
Zwiń
X
-
Pytania...
Czołem,
Możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z symbolami silników? Notorycznie ich używacie, a nie bardzo obczajam o co chodzi. W mojej o2 1.9 TDI jaki jest silnik?
Drugie pytanie odnośnie ustawień komfortu. Co mozna sobie zmienić/ustawić? Ostatnio w ASO włączyli mi ryglowanie dzwi po ruszeniu. Co jeszce można pokombinowac z ustawieniami?Sprzdana - Octavia II 1.9 TDI Elegance
Obecnie Ford Focus II 1.6 - najlepszy bo służbowy
-
-
Re: Pytania...
Zamieszczone przez mirusCzołem,
Możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z symbolami silników? Notorycznie ich używacie, a nie bardzo obczajam o co chodzi. W mojej o2 1.9 TDI jaki jest silnik?
Jaki masz silnik masz napisane w numerze silnika - pierwsze 3 litery
Stawiam na BKC k
Zamieszczone przez mirusDrugie pytanie odnośnie ustawień komfortu. Co mozna sobie zmienić/ustawić? Ostatnio w ASO włączyli mi ryglowanie dzwi po ruszeniu. Co jeszce można pokombinowac z ustawieniami?
po zamknięciu szyb kluczykiem przy ich otwieraniu kluczykiem wracają w ostatnio zapamiętane położenie. Ani jednej ani drugiej funkcji nie umiem u siebie właczyć albo ich u mnie poprostu nie ma.
P.S.
Mirek czy to o Tobie rozmawiałem na ostatnim spocie z Marcinem P. :?: :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Mirek czy to o Tobie rozmawiałem na ostatnim spocie z Marcinem P.
[ Dodano: Nie 20 Lut, 05 17:09 ]
Jaki masz silnik masz napisane w numerze silnika - pierwsze 3 litery
Stawiam na BKCSprzdana - Octavia II 1.9 TDI Elegance
Obecnie Ford Focus II 1.6 - najlepszy bo służbowy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirus]Aha. W dowodzie rejestracyjnym nie mam numeru silnika, ale na fakturze znalazłem - BJB
A tu krotkie info o silnikach i skrotach. Twoje auto jest nowe i mozliwe ze na silnikach zaczeto juz nabijac nowa partie numerow.
Komentarz
-
Komentarz