i to mi sie podoba dzieki za odpowiedz pozdrowienia for you
Bagaznik dachowy - baza
Zwiń
X
-
Bagaznik dachowy - baza
Jak jest montowane to w starej i nowej Octavi. Interesuje mnie jak to dziala w hatchbaku bo w combi z relingami to wiem. Pewnie hatchback/combi Octy I maja tak samo i jak to wyglada w II.
Z tego co widze na tych fotach na stronie Skody to stary montowany byl do dachu a nowy ma lapy pod drzwi. Jak cos takiego widze to mnie trafia. Nie dosc ze wg mnie jest to niepewne, jak zle zrobia to bedzie rysowac dach i drzwi w tej szczelinie to jezdzac z tym dluzszy czas uszczelka sie odegnie i juz nie wroci na swoje miejsce.
Mile widziane foty :diabelski_usmiech
-
-
Masz rację.
Jest dach na salonie w nowej.
Trzyma mocno, ale może rysować... W końcu to pracuje podczas jazdy :idea:www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Re: Bagaznik dachowy - baza
Zamieszczone przez MaicroftZ tego co widze na tych fotach na stronie Skody to stary montowany byl do dachu a nowy ma lapy pod drzwi. Jak cos takiego widze to mnie trafia. Nie dosc ze wg mnie jest to niepewne, jak zle zrobia to bedzie rysowac dach i drzwi w tej szczelinie to jezdzac z tym dluzszy czas uszczelka sie odegnie i juz nie wroci na swoje miejsce.
Wiec wszyscho jest okej.
Aha - w Superbie jest to samo - moi rodzice byli juz dwukrotnie na nartach w tym roku i rowniez wszystko jest k.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Mi to glownie chodzi o box. W sumie jak sie do niego naladuje w zimie lub w lecie to jest te do 70kg a jak sie jezdzie szybciej niz predkosc zalecana to troche bardziej to obciaza ramiona.
Z tych na ramionach jestem super zadowolony nic sie z tym nie dzieje, nie jezdzi do przodu tylu jak niektorzy prorokowali nam przy zakupie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MikrusMozna jasniej, bo nie zrozumialem.
Komentarz
-
Komentarz