Jaka jest różnica miedzy przednimi lampami

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szach11
    Classic
    • 2008
    • 2

Zamieszczone przez greszczyn
    Mariusz - i jak wrażenia ....... i........... jak tam katalogowe zużycie paliwa
    wrocilem ze slomczyna wlasnie - zuzycie jest w podpisie bajki o 14 litrach sa dobre dla kupujacych - osobiscie mysle ze 20-25 to bedzie norma - oczywiscie na torze sporo wiecej :szeroki_usmiech
    ale sie jeb.....y odpycha na mokrym - pelen bok i rura :diabelski_usmiech

tylko raz nie wydal na zakrecie i zderzak wyskoczyl z zaczepow :szeroki_usmiech
  • vmax
    Classic
    • 2007
    • 11

Witam
    Ostatnio natknąłem sie na róznice w numerach przednich lamp i moze ktos wie czy wogóle jest róznica , numery tak jak napisałem 1U1 941 017P jest to lewa lampa a 1U1 941 015E i 1U1 941 016E to chyba lewa i prawa ,nie ma tych numerów w ETCE ,mam takie lampy kupienia do mojej octy ale niewiem czy bedą pasowac i moze ktos wie o co chodzi??I wogole jaka jest roznica w lampach jezeli roznią sie tylko ostatnie litery?

Komentarz

zakladam ze chodzi o o1 ?

wersje z halogenami maja oznaczenia:

1U1 941 017E lewy
      1U1 941 016E prawy

wersje po lifcie oczywiscie

jakbys byl chetny to mam do sprzedania komplet na przod, w zasadzie nowe. Mam je 2 miesiace w aucie i teraz zmieniam na zenonu :P

Komentarz

• vmax
        Classic
        • 2007
        • 11

Tak chodzi o O1, ciekawe te oznaczenia,w ETCE lewy to 17 a prawy to 18, u mnie nie ma 15 i 16 i wogóle nie ma tam litery E,moze ja mam jakiego lewego ETOSa, te lampy co masz do sprzedania to orginały??cena??

Komentarz

ja tam nie wiem jak w sofcie, spisywalem z lamp oznaczenia. Ogloszenie masz w dziale Gielda, oryginaly

Komentarz

Pracuję...