Zamieszczone przez Arek
biały dymek rano ...
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
biały dymek rano ...
Zrobiło się chłodniej, bardziej wilgotno i zauważyłem, że rano po odpaleniu z wydechu dymi na biało jak nierozgrzana benzyna
Trochę mnie to zastanawia, wcześniej (tzn. rok temu) jakoś tego nie zauważyłem.
Czy to normalne ??JaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
-
-
różnica temperatur i dymi przez jakis czas na biało (para wodna), po chwili, po nagrzaniu wydechu jest ok. U mnie też tak jest.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Również potwierdzam posty kolegów , wsjo ok
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Oo to to.... U mnie też tak bywaZamieszczone przez Arti23raz większa raz mniejsza chmurka białego dymu i śmierdzi jakby stary ikarus ruszał z przystanku
Komentarz
-
tak jest w tych silniczkach, muszą się odpowiednio nagrzać 8)O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz
-
i ja tez tak mam - moj Tuner :diabelski_usmiech twierdzi, ze to normalne. Wiec przestalem brac do glowy.krzychu
L&K 1,9TDI AHF 2001r + turbo 130. 185 tyś km
CB Cobra, B4, ATE_PD
Komentarz
-
Ja mam tak od początku i jest wsjo OK
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Święte słowa ma dymic i koniecZamieszczone przez Sigma_74ma dymic, martwić się będziesz jak przestanie[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Może zadymić.
Jednakże miałem rok temu podobny objaw na 2.5 TD Omega 6-cylindrowy. Pewnego zimowego dnia nie odpalił. Okazało się, że zwykły (od czasu zakupu od Niemca) biały dymek był objawem zapalania tylko na 3 świecach żarowych i jak padła czwarta to był koniec odpalania, bo na dwóch już nie mógł pociągnać przy - 10 stopniach.
Komentarz
Komentarz