...sie chlopaki napinacie z tymi patrolami a jak co doczego to nie ma komu jechac :|
[O1] Kierunkowskaz Octavia '99
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez daneczek76Niewiem w czym ty masz problem są dwa rodzaje a i drugi też na allegro kupisz.
http://www.allegro.pl/item167022580_...ia_po_01r.html
problem jest taki, że ja mam skodę z '99 i nie wiem czy pasują:-)))
Komentarz
-
-
Wiesz taki to niewiele mówi ale to chyba jest GLX czy tak ? Bo ta na zdjęciu to miała przód chyba malowany bo nawet kratek do zderzaka. A czy te autko twoje kiedys nie było udeżone może ktoś załozył od nowej wersji kierunki?[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
No wiesz orginalnie były takie jak ci zapodałem link wcześniej.
A jesli masz jakieś onne to :?: Może masz od modelu po FL wsadzone czyli takie:
Innych nie było chyba że w wersji L&K ale nie sądze żeby ktos takie ci wsadził.
PZDR[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
aarturr, Ja też miałem rozbity i też prawy. Kupiłem w sklepie SKODY, musiałem poczekać parę dni bo musieli zamówić (koszt 70zł). Nie wiem skąd jesteś ale jakbyś był ze Śląska to polecam sklep w Dąbrowie Górniczej na przeciwko ośrodka egzaminowania kierowców. Pozdrawiam!!Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Michał Dorobiszaarturr, Ja też miałem rozbity i też prawy. Kupiłem w sklepie SKODY, musiałem poczekać parę dni bo musieli zamówić (koszt 70zł). Nie wiem skąd jesteś ale jakbyś był ze Śląska to polecam sklep w Dąbrowie Górniczej na przeciwko ośrodka egzaminowania kierowców. Pozdrawiam!!
ale widzę, że wiekszość poleca aso (czego sie nie spodziewałem) więc złoże im wizytę, choć narazie szukam jeszcze lusterka, bo tez mi padło:-)))
Komentarz
-
Komentarz