oki to co radzicie wymiwniac ten rozrusznik czy nie alebo gdzie w okolicach gorzowa moge zmienić dawkę rozruchową i jakie sa tego koszty?
Motul czemu tak tanio...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez hermanPodobno nie da sie normalnie tak tanio kupic nawet majac duze upusty w np w IC.. Chodza sluchy ze niby to podróby..A te z allegro to niby z zachodu sa..
PozdrawiamPaweł
Octavia II, 2.0 TDI, Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawel8211Zamieszczone przez hermanPodobno nie da sie normalnie tak tanio kupic nawet majac duze upusty w np w IC.. Chodza sluchy ze niby to podróby..A te z allegro to niby z zachodu sa..
Pozdrawiam
Przynajmniej ja u nich kupuję. Nawet dostałem motulową smycz w nagrodę za wierność
pozdrawiamJarecki
Komentarz
-
-
Niestety w tym niedobrym kraju wszystko podrabiają a jak nie to od chinczyków.
Ja ostatni gdzieś widziałem quaker state gdzieś podrobiony jak chciałem kupić :shock: ( http://www.quakerstate.com/ )
także już mnie już nic nie zadziwi.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaa mata jakis sklep z motulem, gdzie mozna zaplacic karta i dostarczaja kurierem?
Prawie pod domem masz sklep Intercarsu, gdzie mozna kupic Motula.
Z tym, ze tam bedzie troche drozej niz u Nexusa - ale kartą oczywiscie zapłacisz...
A Nexiu tez Ci moze podwiezc pod dom jak ladnie poprosisz i palcisz przy odbiorze.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Napisałem do tego kolesia ze zdziwieniem czemu tak tanio i oto co mi odpisał :
"WITAM
OLEJ JEST W PEŁNI ORGINALNY
CENA JEST TAK NISKA PONIEWAŻ OLEJ TEN ZOSTAŁ OBJĘTY PROMOCJĄ W NASZYM SKLEPIE"
a Tu http://www.allegro.pl/item168485874_..._01_5w_40.html
to chyba to samo żródło tylko licytacje zrobił
Juz niewiem co robic juz wolal bym zapłacić 260 ale jaką mam pewność ze ktos nie kupił za 190 i mi sprzeda za 260Paweł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSPrawie pod domem masz sklep Intercarsu, gdzie mozna kupic Motula.
no jasne, że masz rację :lol:
sie złosiowałem zupełnie jak berni
to chyba jednak ten krok wykonam, albo z pomocą Nexusa albo intercarsu, oł je :!:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSPrawie pod domem masz sklep Intercarsu, gdzie mozna kupic Motula.
Z tym, ze tam bedzie troche drozej niz u Nexusa - ale kartą oczywiscie zapłacisz...Jarecki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jarek_wttylko i wyłącznie za pobraniem
w razie czego wal do Nexusa, myśle, że przyjmie chociaż przelew
[ Dodano: Czw 01 Mar, 07 21:26 ]
spróbuje tam jutro zajrzeć, jak mi sie uda, to zobacze czy mająsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Noi kupiłem w Intercarsie zapłaciłem (260 i 22 za filtr) bo ten http://www.allegro.pl/item171754933_...a_zapytaj.html coś niepewny..... :evil: Jutro wymiana Zobaczymy czy faktycznie jesat tak dobry jak mówicie
pozdrowionkaPaweł
Komentarz
-
Komentarz