Taki regulator do chowania lusterek oraz same silniczki podejda z Seata Leona, bo tam widze ze jest cos takiego fabrycznie, nie wiem tylko jak to potem dziala na reczna probe zlozenia
jeszcze małe pytanie bo mnie nurtują te lusterka ;-) czy ten mechanizm składania lusterek to sam silniczek/siłownik w obudowie lusterka czy silniczek/siłownik jest schowany w drzwiach a lusterka składane są za pomocą cięgien??
pzdr
no to się podepnę - meridomaniak wyczytał w instrukcji że (chodzi o O2) że mozna uruchomić funkcję opuszczania sie prawego lusterka po włączeniu wstecznego :?: :? , dobra rzecz , jeżdziłem już takimi autami , wiecie coś o tym może ?
nico21, pewnie bym dał radę o ile nie trzeba by programować epromu. Potrzeba matką wynalazków. trzeba pomyśleć jak lusterko miało by chodzić, ile czasu by zajęło opuszczenie go itp. i zrobić coś na zasadzie czasówki. Opuścić lusterko po wrzuceniu wstecznego to mały pikuś. Gorzej to jet to jak ono ma wrócić.
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Te lusterka mozna podłączyc pod alarm i myśle ża bez problemu może nimi sterowac przy zamknięciu drzwi by się składały przy otwarciu rozkładały lusterka.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
daneczek76, ale na razie nam nie chodzi o składanie lusterek. przeczytaj parę postów wcześniej. chodzi o to żeby prawe lusterko zjeżdżało w dół po wrzuceniu wstecznego.
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
pewnie darady przełozyć z superba po FL tam są składane elektrycznie.
dokladnie to mialem napisac. SuperB po lifcie ma takie same jak O2, i lepsze wersje wyposazeniowe maja opcje skladania. Nalezy oczywiscie jeszcze przelozyc tez przelacznik do lusterek aby osblugiwal ta opcje. Nie wiem natomiast czy nie trzeba tego sprzegac z jakimis modulami komfortu itp, czy to tylko czysta mechanika/elektryka. Mechanicznie powinno pasowac P&P - kiedy sie do tego przymierzalem w teorii
ale mechanizm napewno podpasi i to najwazniejsze, a jak lusterka minimalnie zmienic na inne to chyba auto wizualnie nieucierpi ,zresztą zobaczymy jak ktos to zrobi.PZDR
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz