czy ktoś może polecić godny zaufania warsztacik w Warszawie lub okolicach który piaskuje i "proszkuje" stalówki ? W wyniku googlowania wychodzi, że 6 dyszek za 15" trzeba szykować, ale może jest gdzieś jakaś tańsza alternatywa dla OCP?
Natknąłem się też na opinię, że lakierowanie proszkowe niekoniecznie jest najlepszym rozwiązaniem do felg, gdyż w przypadku nawet niewielkiego odprysku, bardzo szybko "leci" duży płat lakieru. Że niby proszkowe lakiery nie mają wystarczającej elastyczności, którą posiadają farby do felg. Oczywiście, no problem, żeby samemu pomalować, ale chciałbym być przekonany do któregoś rozwiązania.
hej ja malowalem proszkowo felgi zajmowalem sie przez jakis czas to nieprawda jesli felga jest odpowiednio przygotowana i dobrze wygrzana to nie ma takiej opcji lakier proszkowy jest twardszy od zwykłego
AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
Na jesieni dalem do piaskowania swoje 16" cala impreza ze zdjeciem, zalozeniem opon oraz wypiaskowaniem i pomalowaniem proszkowym nie kosztowala wiecej jak 150zl nawet z dojazdami
ja kiedys zamiast piaskowania dałe mojemu ojcowi do cynkowni także wpadły w kwas a potem w cynk i były piekne i srebrne bez pasikowania tylko potem pomalować trzeba a zamiast piaskowania cynkowanie lepsze bo przyokazi zabezpiecza..
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Na jesieni dalem do piaskowania swoje 16" cala impreza ze zdjeciem, zalozeniem opon oraz wypiaskowaniem i pomalowaniem proszkowym nie kosztowala wiecej jak 150zl nawet z dojazdami
Maicroft, no zastanawiam sie czy zimówek nie maznąć bo kołpaki mi poharatały felgi i są wrzody :/ a malowanie proszkowe na jakie kolory jest możliwe ??
Komentarz