Good yeary są holernie twarde w dużych rozmiarach max jeden sezon życia moje hydragrip oodpłynęły po 30tysiakach :cry: szkoda było na nie kasy
opony letnie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez koja86Good yeary są holernie twarde w dużych rozmiarachNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Czytam tak cały ten wątek i sie zakreciłem. Stoje przed faktem wymiany opon z fabryczych dawanych z samochodem na jakies inne. Interesuje mnie rozmiar seryjny 195/65 R15. I własnie tu mam dylemat na jakie??? Potrzebuje opony które mi tak szybko nie zaczna zabkowac, jak te Matadory :evil: a przy tym bede w miare ciche. Z opini w tym watku wyłoniłem 4 opony dwóch producentów:
Pirelli P6 badz P7 albo Yokohama AVS dB V500 badz V550
Moje pytanie czy beda to dobre opony??? Samochód nie jest wyścigówka i nie wpada z zawrotynimi predkosciami w zakrety, chodzi mi bardziej o cos komfortowego i trwałego. A moze znacie cos lepszego od tych podanych przeze mnie???? Dzieki za kazda opinie
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez TymonJa użytkuje teraz Uniroyala Rain Sporta i jestem zachwycony
Komentarz
-
Zamieszczone przez rollcageInteresuje mnie rozmiar seryjny 195/65 R15.
Bardzo ciche i przyczepne, godne polecenia.
z innych polecam także Yokohama A.drive AA01 lub AC01
zobacz na http://www.ceneo.pl
dB V 500 (95H) - 247pln
AA01 (91H) - 224pln
AC01 (95H) - 258pln
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lecZamieszczone przez TymonJa użytkuje teraz Uniroyala Rain Sporta i jestem zachwyconyŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
rollcage, ja poelcam Michaliny Pilot Sporty, 1 albo 2, obie dobre.
Moje juz byly uzywane, dostalem je w naprawde niezlym stanie. Nie wyzabkowane, nie popekane, kordy cale, jezdza cicho ( chociaz ja glosna slucham muzyki, to moze nie slysze )
wiec rewelka
Z tego co wiem wczesniej moja Octa smigala na ContiSportach, ale to byly opony strasznie twarde i z tego co wiem napewno nie bardzo ciche ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Mam te oponki już trzeci sezon i nie narzekam. Do normalnej jazdy są ok, może jak ktoś ma wybitnie sportowe zacięcie to coś więcej powie. W miare ciche i chociaż nie jeżdze jakoś zbytnio dupowato to nie miałem jeszcze na nich jakichś niemiłych sytuacji (uślizgów). Jeśli chodzi o zużycie to jest to z pewnością ich ostatni sezon. Zresztą może niech się wypowiedzą znawcy a nie taki lamer jak jaPerfectService by
Komentarz
-
Komentarz