to co kolejnego bombowego?
zakodowane centrala landi renzo
Zwiń
X
-
z tego co sie orientuję nie ma żadnego kodu/blokady sterownika
Nie bardzo wiem o jakim kodzie piszesz , możesz rozwinąć swoją myśl ...
Co chcesz zrobić w tym sterowniku ??[center:8e1c38bf2b]Pomóż Kindze www.pomoz.eu [/center:8e1c38bf2b]
[center:8e1c38bf2b]"Mów łagodnie i miej przy sobie gruby kij, a zajdziesz daleko." - Teodor Roosevelt
[/center:8e1c38bf2b]
Ona pochłania
Komentarz
-
-
wygląda na to ze mechanik nie umiał się wysłowić. Po podłączeniu do instalacji okazało się ze ma jakaś oszczędnościową wersje oprogramowania która nie pozwala nic zmienić. Np nie daje możliwości zmiany temperatury przełączania z benzyny na gaz z domyślnych 40 stopni na mniej. Usiłował mi wmówić ze to jakaś blokada w centrali...Zamieszczone przez marek_klossz tego co sie orientuję nie ma żadnego kodu/blokady sterownika
Nie bardzo wiem o jakim kodzie piszesz , możesz rozwinąć swoją myśl ...
Co chcesz zrobić w tym sterowniku ??
Komentarz
-
-
Co chcesz osiągnąć zmieniając temperaturę przełączania na niższą ? oszczędność paliwa ? a pomyślałeś o membranach w parowniku , dostają po dupie i to nieźle więc jaka to oszczędność ?Zamieszczone przez Marxnie daje możliwości zmiany temperatury przełączania z benzyny na gaz z domyślnych 40 stopni na mniej. Usiłował mi wmówić ze to jakaś blokada w centrali...[center:8e1c38bf2b]Pomóż Kindze www.pomoz.eu [/center:8e1c38bf2b]
[center:8e1c38bf2b]"Mów łagodnie i miej przy sobie gruby kij, a zajdziesz daleko." - Teodor Roosevelt
[/center:8e1c38bf2b]
Ona pochłania
Komentarz
-

Komentarz