Wyciek paliwa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Piotr Gadziński
    Classic
    • 2007
    • 3

Wyciek paliwa

Ja w moim autku od nowości nie miałem i nie mam tych uszczelek ani przy lampach ani na masce między klapą , a grilem. A tak w ogóle te uszczelki to jest to zabieg higieniczny , estetyczny czy jaki ??? :?:
    Piotr
  • AdamGd
    Classic
    • 2006
    • 14

Wyciek paliwa

Witam wszystkich
    Miałem dziś bardzo dziwna sytyłacje stoje so na światłach i nagle zapaliła mi sie rezerwa a miałem paliwa prawie pólowe zbiornika i po chwili samochód zgasł wyszyłem z samochodu i patrzę jak pod nim wielka kałuża benzyny i teraz pytanie skąd to ciekło czy z węża czu ze zbiornika, narazie samochód schorowałem jutro w dzień zobaczę co sie z nim stało

Miał może ktoś taki problem?

Komentarz

• nico21
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 2640
      • Volkswagen

a nie przychaczyłeś gdzie podczas tej jazdy:?: może przewód sie gdzieś przetarł lub ześlizgnął sie. Dokładnie sie dowiesz ja wejdziesz do kanału i lukniesz co i jak.
      DACAR.team

Komentarz

• daneczek76
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 3642
        • Toyota

kolega miał podobną sytuacje przerdzewiał mu filter paliwa pod tylnym kołem i węzyk odpadł. Chyba zapomniał że coś takiego trzeba wymienić co 60 tys.
        [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• AdamGd
          Classic
          • 2006
          • 14

Znalazłem ten przetarty przewód teraz tylko będę musiał zorganizować jakiś kanał i wymienić cały przewód

Komentarz

Pracuję...