[O2] problem z 5 biegiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tasher
    Ambiente
    • 2007
    • 170

[O2] problem z 5 biegiem

Możesz zrobić to prościej - kupisz też komputer od AHF z programem. Podpinasz i jedziesz Jedynie rurę wydechową dorabiasz do VTG.
    Chyba, że chcesz zostawić swoje stare turbo z kolektorem dolotowym - nie zmieniasz nic w programie, zmieniasz sam motor, podpinasz swój kolektor i odjeżdzasz. Ale skoro wymieniasz to zapodaj ASV lub AHF.

[ Dodano: Sro 13 Cze, 07 17:23 ]
    KzaM przeczytaj PW
    Zobacz ile Ci zostało czasu:
    http://zegarsmierci.info/s/zegar
  • useful
    Classic
    • 2006
    • 27

[O2] problem z 5 biegiem

Witam.
    Dzis przezylem kilkakrotnie niemila sytuacje. 74,5k przebiegu i ni z tego ni z owego jade sobie, zmieniam z 4 na 5 bieg i... nie moge!!!!
    Ktos mial taki problem bo nic nie znalazlem
    www.kulawplot.pl

Komentarz

• greszczyn
      Elegance
      • 2005
      • 893
      • Nissan

Czy wzywali cie do serwisu w ramach sprawdzania sprzęgła i koła dwumasowego ?
      Jak nie , to wal od razu do serwisu. Swego czasu właściciele Touran -ów tak opisywali problem .... a potem wzywali lawetę .

Ja miałem problem z jedynką i wstecznym , brak mozliwości wrzucenia bądż niemozność wypięcia biegu . Regulacja cięgien w serwisie , zlikwidowała roblem .

Komentarz

• useful
        Classic
        • 2006
        • 27

nie wzywali a sam sie dopytywalem o ta akcje bo wyczytalem na forum i powiedzieli ze mnie nie dotyczy... ale nieprzyjemna sprawa dosyc, tym bardziej ze przez 74550km sie nie zdazyla a dzis na 300km chyba z 8 razy....
        www.kulawplot.pl

Komentarz

• greszczyn
          Elegance
          • 2005
          • 893
          • Nissan

Zamieszczone przez useful
          i powiedzieli ze mnie nie dotyczy...
          - ale sprawdzali po nr . .... czy sprawdzali " organoleptycznie " , bo jakoś nie mam zaufania do tej całej numerologii . Podjedż do seriwisu i niech sprawdzą , ewentualnie wyregulują .

Komentarz

Pracuję...