Demontaz tapicerki drzwi - jaka kolejnosc??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PETERSOCTAVIA
    Classic
    • 2007
    • 10

Ford rozważa wprowadzenie do gamy nowego Mondeo wersji sportowej o nazwie ST. Samochód pojawi się jednak w sprzedaży dopiero za 18 miesięcy.

Pod koniec "życia" obecnego modelu, wersje z silnikiem Diesla sprzedają się dużo lepiej niż wersje benzynowe. To dlatego kolejne wcielenie ST będzie miało pod maską mocny silnik wysokoprężny. Steve Adams, jeden z dyrektorów Forda, przyznaje jednak, że w ofercie ST prawdopodobnie pojawi się również silnik benzynowy.

Kilka różnych silników z grupy Forda branych jest pod uwagę jako napęd dla wersji ST. Pierwszą opcją jest silnik Volvo D5 o mocy 178KM. Kolejnym wariantem jest wzmocniona odmiana 2-litrowego silnika TDCi, który w bazowej specyfikacji produkuje 138KM. Najciekawszą propozycją jest jednak 2.7-litrowa jednostka wysokoprężna o mocy 207KM, która z powodzeniem napędza niektóre modele Jaguara.

[mototarget.pl link]
    Octavia 1.8T 20V '99 AGU@212KM/328Nm
  • HKR
    Drive
    • 2006
    • 71

hej moze podpowie mi ktos z was za co sie najpierw zabrac zeby wszystko ladnie puscilo i bez "bólu" zdjac boczki z drzwi przednich??? fajnie by było jakbyscie mieli jakies schematy czy cos dzieks za pomoc

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

No to trzeba poszukac, bo nawet z fotkami jest taki opis
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Arek
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 3143

Tu masz trochę http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=3836
        -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• HKR
          Drive
          • 2006
          • 71

wielkie dzieki za pomoc na pewno sie przyda i mam nadzieje ze uda mi sie pokonac panel od szybek elektrycznych

Komentarz

• Arek
            RS
            S_OCP Member
            • 2005
            • 3143

Zamieszczone przez HKR
            i mam nadzieje ze uda mi sie pokonac panel od szybek elektrycznych
            zdjęcie nr 1 pokazuje Ci co najpierw musisz zdjąć,delikatnie srubokrętem podwadz i wypnij tak jak strzałka pokazuje ,potem na zdjeciu nr2 zaznaczyłem Ci w którą strone masz pociągnąc żeby odskoczyły zapinki.Mam nadzieje ze dasz rade

-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• HKR
              Drive
              • 2006
              • 71

tez mam taka nadzieje ze dam rade.. tak wogole to masz nawet mile oswietlenie wnetrza :diabelski_usmiech

Komentarz

Pracuję...