Zamieszczone przez DetailerShopP-ń
Kabel/Interfejs do LR Omegas - jaki najlepszy?
Zwiń
X
-
Kabel/Interfejs do LR Omegas - jaki najlepszy?
Witam,
chciałbym sobie kupić kabel z interfejsem do instalki Landi Renzo Omegas i zastanawiam się jaki. Na forach widzę że jest dużo problemów z połączeniem się na różnych kablach. Czy są jakieś zapewniające dobre, nie zrywane stale połączenie?1.6 102KM BFQ 2006r.+ LPG LR OMEGAS i 1.6 75KM AEE 2000r. Pb
-
-
Mam interfejs
Jesteśmy producentem urządzeń elektronicznych a naszym podstawowym kierunkiem jest produkcja interfejsów diagnostycznych do instalacji gazowych.
+ odpowiednia przejściówka.
Zadziałał bezproblemowo.
Miałem tez wersje tańsza
Jesteśmy producentem urządzeń elektronicznych a naszym podstawowym kierunkiem jest produkcja interfejsów diagnostycznych do instalacji gazowych.
Mimo wielu prób nie udało się mi się połaczyć.
Komentarz
-
-
Dzięki za info. A mogę spytać czemu potrzebna jest przejściówka skoro jest USB i jest wejście pod LR od strony instalki?
Generalnie zająłem się tematem bo mam ambitny plan slikwidować CHECK ENGINE który to zapala się moim zdaniem z powodu niewłaściwej dawki górnych partiach obrotów czyli powyżej 3200. Zrobiłem test polegający na tym że wykasowałem błąd (oczywiście błąd sondy) i jeździłem jak emeryt (nic nie mam do emerytów). Nic się nie zapalało. Jak tylko zacząłem mieć cięższą nogę pojawił się CHECK.1.6 102KM BFQ 2006r.+ LPG LR OMEGAS i 1.6 75KM AEE 2000r. Pb
Komentarz
-
Komentarz