na razie jest faza oddymiania wydechu, dodatkowo wspawane koncówki chyba potegują efekt "batory mode on" :roll:
Przepływomierz.
Zwiń
X
-
Przepływomierz.
Witam.
Orientuje się ktoś gdzie można kupic sprawną przepływke do 1.8t z 225KM nr 06A906461M lub zamienik.
Odwiedziłem juz dużo sklepów ale nigdzie nie można dostać od reki .Dzwoniłem do serwisu ale okres oczekiwania ok 2 tygodni (nie ma czesci w polsce).A dwa tygodnie bez autka to chyba wiecie co to znaczy.
Pozdrawiam.
-
-
nico21, św. słowa słuchaj sie kolegi bo na używce lub podróbie daleko nie zajedziesz. Ale podjeć do jakiegoś servisu Bosch (niektóre zakłady elektromechaniczne mają autoryzacje) ja unich kiedyś zamawiałem przepływke to 3 dni tyle co kurier obrócił i tyle a servis faktycznie za długo czekać.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Rafaelo, jaka turbina bo jeśli masz AUM i seryjny środek silnika to z tego co wiem to jest nie możliwe 300 KM bo sie środek seryjny nie wytrzymywał więcej niż 270
a co do przepływki taka sama przepływka ma atest audi jak i skody wiec nie ma problemu a po za tym jest dyrektywa GVO która pozwala na gwarancji np serwisować w VW
opisz swoje mody w tym temacie jeśli zechcesz
Komentarz
-
-
Dzwoniłem do serwisu w Rzeszowie powiedzieli ze uwzglednia reklamacjie jak postawie auto wraz z przepływką bo muszą wykonac pare testów .Ale jak im powiedziałem ze to Octavia to odesłali mnie doserwisu Skody tłumacząc sie tym że nie mają podpisanej umowy ze skodą,biorąc pod uwage ze jest tam silnik z audi.I w takim przypadku Poznań ich nie rozliczy.Jak sie zapytałem to co mam z tym robic ?odp. szukac serwisu który zajmuje się dwoma markami.
Stwierdziłem ze nie ma sensu dzwonic do skody i szukac serwisu który ma AUDI i SKODE bo takiego chyba nie ma.
Przepływke już mam doszła szybciej autko chodzi .
.djczas, silnik mam BAM tylko przy logowaniu nie było takiego symbolu.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
Komentarz