Marcinisko To podaj sposób jak byś sprawdził czy silnik bierze olej czy nie ? :?: Mozna w takim razie próbować znaleźć takiego sprzedającego co będzie nu zalezało na sprzedaży w końcu samochodów w Polsce już jak piachu, i sprzedać auto coraz trudniej
Blokowanie tylnych szyb
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez przem1978jak blokuje się tylne szyby, aby moje diabelskie dziecko podczas jazdy ich nie otwierało ?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez przem1978jak blokuje się tylne szyby, aby moje diabelskie dziecko podczas jazdy ich nie otwierało ?
oj, wiem
a teraz powiedz, co mam z nim zrobić ?
gdy wciskam to dziecko nadal próbuje mnie zdenerwować, jak wyciskam przycisk to jest to samo. ktoś powiedział, że w parze powinieniem wcisnąć przycisk "kluczyk" zamykania centralnego... nadal nie działa
czy jest to związane może z wyłączeniem modułu komfortu, który chyba mam nieaktywny...?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przem1978Zamieszczone przez deespeZiomal, ew. kolega przem1978, ma coś pokopane.
przem1978, Jak wciśnięcie blokady nie pomaga to porozpinaj kostki od otwierania szyb z tyłu:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
Komentarz