Zamieszczone przez Emil
Powitał + jutro odbieram OII 2.0TDI Elegance
Zwiń
X
-
Powitał + jutro odbieram OII 2.0TDI Elegance
Witam szanownych uzytkownikow forum jak i octavek
Jutro (mam nadzieje, ze) na szczescie wreszcie odbieram moja octavke, juz sie nie moge doczekac. Do tej pory jezdzilem Fiatem Siena 1.6 HL wiec przesiadka na auto duzo lepsze.
Mam do Was oprocz powitania jak i mozliwosci pochwalenia sie ops: pytanie, na co zwrocic szczegolna uwage przy odbiorze auta, oprocz tego, czy sa wszystkie elementy -> auto stalo w salonie wiec, mozliwe, ze ogladacze cos powyciagali. Czy ktos juz moze spotkal sie z jakimis usterkami? Jak wyglada sprawa przegladow, co, jak, gdzie, ile?
Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiamAudi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
-
-
przy odbiorze czy wszystko jest i czy rys na lakierze nie ma...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=651 tu masz o O2 troche danych...
Komentarz
-
-
JA bym wtbrał się z kimś kto ma miernik grubości powłoki lakierniczej. JAkby sie okazało że autko miało jakąś szkode transportową, to można nie odebrać auta lub wydębić rabat.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
luke997
Oprócz tego co koledzy napisali, sprawdź, czy jest elastyczna siatka do bagażnika (jest w Elegance - a jest luzem , z własnego doświadczenia - dobrze sprawdzić kompletność książek dot. samochodu - mi omyłkowo chcieli dać te dot. Octavii I Tour )))) no i dot. radia - ja się musiałem upomnieć, ktoś wyciągnął i zapomniał włożyć
Komentarz
-
danielpoz
no dywaniki to chyba sa w seri jak i siatka
osobiscie to tej siatki jeszcze nie odpakowalem :lol:
Komentarz
-
Zamieszczone przez luke997z własnego doświadczenia - dobrze sprawdzić kompletność książek dot. samochodu - mi omyłkowo chcieli dać te dot. Octavii I Tour ))))Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
luke997
Zamieszczone przez danielpozno dywaniki to chyba sa w seri jak i siatka
osobiscie to tej siatki jeszcze nie odpakowalem :lol:
Wg. mnie dywaniki powinny być w serii w każdym samochodzie, w każdej wersji - a tak zostaje niemiłe wrażenie "sępienia" na kawałek gumy...
A siatka spoko, czasem się przydaje.
Komentarz
-
palioza: jakies ciekawe dodatki zamowiles czy to podstawowy Elegance ?
Pamietaj zeby spokojnie dotrzec auto... ladne gifty (KM/Nm) sie potem zdarzaja... poszukaj dyskusji na ten temat w archium :-)
Wiem ze ciezko sie na poczatku powstrzymac (szczegolnie przesiadaja sie z marnej benzyny - tez taki mialem) ale to sie oplaca :evil:
Warto tez wymienic oliwe (1500-2000km) i dopiero potem zacznij cisnac ;-)A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez luke997z własnego doświadczenia - dobrze sprawdzić kompletność książek dot. samochodu - mi omyłkowo chcieli dać te dot. Octavii I Tour ))))
dop przy mnie wklejali i wypisywali... tylko 3godz poslizgu było ale w zamian
dostalem skórzany lewarek od celebrate....
popatrzec czy drzwi sie domykaja i schowki bez skrzypien i oporów...mój schowek w
O1 po tygodniu sie rozpierdolił-rączka w rece mi zostala...ale dała sie wcisnac...do dzis chodzi z wyczuwalnym oporem :?
Komentarz
-
Komentarz