najlepszego ... :zabaup
ALH TDI OCTAVIA
Zwiń
X
-
ALH TDI OCTAVIA
Bouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)Tagi: Brak
-
ALH TDI OCTAVIA
Mam pytanko chciałem się zabrać za dłubanie mojej skody ale pojęcie o tym mam średnie
mam pare pytań:
1. od czego IC zapodać??? od 130 PS aby mniej przeróbek było
2. czy turbina od 130/150 pasuje bez problemu czy to łączy się z jakimiś przeróbkami dużymi
3. od czego wtryski zapodać i jakie???
4. powszechnie się mówi o wymianie pompy ale chodzi o pompe paliwa czy pompe wtryskową????
5. Gdzie program robić jestem z mazowieckiego
Pewnie ten temat był już ale na forum jest tyle postów że zajeło by mi to wieki (bardzo wolny net) proszę o pomoc
-
O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
max 150 PS może troszke więcej chcę stopniowo to robić więc moje pytanie od czego zacząć zacząć bawić się fmicem jaki zapodać?? mam klimę. aha wtryski to od octavi 110 PS nowe szukać czy używane też bedą dobre
Komentarz
-
mlody, no przecież wszystko masz opisane w projekcie Dawida.ja też mam :szeroki_usmiechZamieszczone przez mlodymam klimęŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
Dawid,
mam pytanko czy ktoś z was byłby w stanie mi pomóc z tym intercoolerem byłby taki sam mam już na oku jak u BioBogona jakieś fotki dużą ilość czy pomoc przy montażu znalazłby się ktoś :P
Komentarz
Komentarz