[O2] Przyciski w kokpicie pod regulatorami klimatyzacji

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ponury
    Drive
    S_OCP Member
    • 2007
    • 57

sciganko dobry pomysl jak by ktos wziol gtecha
    Octavia Tour Ice+ 1.6
    Garmin nuvi 250W
    President Walker + Alan ML-145 + reflektometr
  • oorsoo
    Ambiente
    • 2006
    • 197

Witem

Czy ktoś nie orientuje się, czy w panelu w kokpicie pod regulacją klimy (manualna) przyciski to jakiś jeden moduł, czy można je gdzieś dokupić. Na razie mam tam wyłączanie ASR i kontrolkę wyłączonej poduszki pasażera, pozostałe to zaślepki.
    Chciałbym w ich miejsce wstawić przyciski sterujące dodatkowymi funkcjami, a nie chcę dawać jakiś zwykłych przełączników ze sklepów elektronicznych, bo może to nie za dobrze wyglądać.

Zastanawiałem się jeszcze nad przyciskami w kokpicie pomiędzy kierowcą a pasażerem (w tej chwili ryglowanie drzwi)

Czy te przyciski można gdzieś dostać ??

Przycisk ma sterować elektryczną roletą przeciwsłoneczną tylnej szyby, ale nie wiem czy uda mi się to rozwiązać

Komentarz

• deespe
      L&K
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1468

Re: Przyciski w kokpicie pod regulatorami klimatyzacji

Zamieszczone przez oorsoo
      pod regulacją klimy (manualna) przyciski to jakiś jeden moduł, czy można je gdzieś dokupić. Na razie mam tam wyłączanie ASR
      pod? a nie nad?? jeżeli chodzi Ci o te pstrykacze nad radiem to każy z nich wyjmuje się osobno po przez podważenie i pociągnięcie do siebie.

Pod klimą masz tylko dwa przyciski "Obieg zamknięty" i "AirCondition" (AC)

ops: Sorki nie zauważyłem że to Octa II :roll:
      :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

deespe, Octavia II, nie dopatrzyłeś

oorsoo, Tak mozna kupic i bedzie to guzik od ASR/ESP badz to wlacznik/wylacznik systemu parkowania na ekranie radia, system przeciw przebiciowy opon i cos tam jeszcze. Kwestia oplacalnosc zakupu takiego guzika, bo jesli to cos co chcesz dac, moze byc gdzies z boku, to wrzucilbym to np gdzies pod kierownice.
        Spritmonitor.de

Komentarz

• oorsoo
          Ambiente
          • 2006
          • 197

Na razie zobaczymy jak sprawdzi się i jak wyglądać będzie roleta.
          Niestety Skoda się nie popisała i jedyne co ma to ręczną roletę, do której trzeba wymienić półkę i tapicerkę klapy bagażnika A cena kompletu do zaakceptowania tylko po udarze słonecznym

Komentarz

Pracuję...