sciganko dobry pomysl jak by ktos wziol gtecha
[O2] Przyciski w kokpicie pod regulatorami klimatyzacji
Zwiń
X
-
[O2] Przyciski w kokpicie pod regulatorami klimatyzacji
Witem
Czy ktoś nie orientuje się, czy w panelu w kokpicie pod regulacją klimy (manualna) przyciski to jakiś jeden moduł, czy można je gdzieś dokupić. Na razie mam tam wyłączanie ASR i kontrolkę wyłączonej poduszki pasażera, pozostałe to zaślepki.
Chciałbym w ich miejsce wstawić przyciski sterujące dodatkowymi funkcjami, a nie chcę dawać jakiś zwykłych przełączników ze sklepów elektronicznych, bo może to nie za dobrze wyglądać.
Zastanawiałem się jeszcze nad przyciskami w kokpicie pomiędzy kierowcą a pasażerem (w tej chwili ryglowanie drzwi)
Czy te przyciski można gdzieś dostać ??
Przycisk ma sterować elektryczną roletą przeciwsłoneczną tylnej szyby, ale nie wiem czy uda mi się to rozwiązać
-
-
Re: Przyciski w kokpicie pod regulatorami klimatyzacji
Zamieszczone przez oorsoopod regulacją klimy (manualna) przyciski to jakiś jeden moduł, czy można je gdzieś dokupić. Na razie mam tam wyłączanie ASR
Pod klimą masz tylko dwa przyciski "Obieg zamknięty" i "AirCondition" (AC)
ops: Sorki nie zauważyłem że to Octa II :roll::zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
deespe, Octavia II, nie dopatrzyłeś
oorsoo, Tak mozna kupic i bedzie to guzik od ASR/ESP badz to wlacznik/wylacznik systemu parkowania na ekranie radia, system przeciw przebiciowy opon i cos tam jeszcze. Kwestia oplacalnosc zakupu takiego guzika, bo jesli to cos co chcesz dac, moze byc gdzies z boku, to wrzucilbym to np gdzies pod kierownice.
Komentarz
-
Komentarz