No to ja jestem innego zdania we wszystkich markach samochodów jakie miałem a miałem ich 7 były te folie w drzwiach. Czyli nad tym patentem myślało wielu konstruktorów i nikt nie wymyślił lepszego rozwiązania, więc nie wydaje mi aby Twój pomysł z jej zdemontowaniem był jakims rewelacyjnym pomysłem. Po prostu nie zauważasz tego, że masz wodę bo woda moze wcieka Tobie pod wykładzinę.
Tylne klosze lamp
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Tylne klosze lamp
Witam.
Mam octavie z roku 2000 przed face liftingiem, jednak chciałbym sobie kupic tylne klosze swiatel od modelu po liftingu, czy to podejdzie? czy beda jakies komplikacje???
dzieki z gory za info
januszVW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08"
DD
-
Podejdzie ale jak wymienisz te plastiki pod lampami na te po lifcie i coś tam trzeba delikatnie spiłować. Następnie trzeba zamienić miejscami kable w kostkach.:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
Witam
Nie tak do końca ...
wymienić trzeba wkłady żarówek ( stare mają 5 nowe 4 )
Po wymianie starych na nowe plastiki nic nie trzeba piłować pasuje plug and play
Robiłem to wiem
PZDR
A po za tym BYŁO http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=7655Superb - 2 Kombi
Komentarz
-
a no może i tak jakoś było
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
a czy klosze kupuje sie razem z wkładami? to sie tylko przeklada czy cos sie tam mota w instalacji?????VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08"
DD
Komentarz
-
no najlepiej jak byś kupił klosze razem z wkładami ale ciężko dostać najlepiej gdzieś na szrot wyskocz i kup same wkłady. Nie nic się nie motasz. raczej plug&play:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Komentarz