no to jest nas 3 i berni jak sie odlepi i Arek jak cos wykombinuje :szeroki_usmiech
[Inne] WROCLAWIANIE - potrzeba pilnie namiary na dobry sklep
Zwiń
X
-
[Inne] WROCLAWIANIE - potrzeba pilnie namiary na dobry sklep
Yo!
Pisalem o mojej przygodzie z kawalkiem slupka i dzura w zbiorniku paliwa.
Wlasnie wracam z serwisu - przeciety bak, dziura ok 1,5zm dlugosci, ok.4mm szerokosci...
W kazdym razie mechanicy polecili, zebym go probowal skleic [na co z przyjemnoscia dam sie namowic, bo za nowy zbiornik zaspiewali 1900zl + 200zl robocizna :grrrrrrr: :/ ]
Teraz musze szybko obczaic jakis sklep w ktorym dostane jakis preparat do klejenia zbiornikow paliwa. Nie chodzilem po Wrocu w poszukiwaniu jakiegos sklepu, bo nigdy nie mialem takiej potrzeby. Spieszyc sie musze, bo im szybciej sie okaze, czy zbiornik trzyma, czy nie tym szybciej bede mogl podjac decyzje co dalej. Jesli zbiornik nie bedzie trzymal to najwczesniej zrobia go na czwartek [w sensie wymiana na nowy], ale jak sie nie pospiesze to naprawia dopiero po swietach...
Dzieki za wszelkie namiary na jakies polecane sklepy we Wrocu :>
Pozdro 4all OCP
Ps. to "OCP" to mi sie caly czas kojarzy z firma co Robocopa stworzylaVW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
-
-
Sigma_74
3360063 sklep wrocław
694319778 - handlarze częsciamy Swidnica
608108158 - j.w
504022181 - magic Marcin
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_743360063 sklep wrocław
Dzieki za pomoc :szeroki_usmiechVW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Czy ja wiem ?
Kupilem tam nadkole jedno za 30 zl i to dla mnie cena calkiem symatyczna, biorac pod uwage 200 zl jakie zaspiewali w ASO.
Do tego mnostwo drobiazgow tam kupuje, srubki, zlaczki i takie tam. Wychodzi mi lepiej niz ASO i z fakturami nie mam problemow.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz