Zamieszczone przez QBA
tylne przeciwmgielne
Zwiń
X
-
Sigma_74
pewnie, przewód trzeba przeciągnąć i po sprawie, nie wie mczy we wiązce nie ma, ale z tego co sie orientujeto nie ma
Komentarz
-
desmo
Re: tylne przeciwmgielne
Zamieszczone przez loloramaWitam
Czy w Octavii I można założyć żarówkę z tyłu z prawej strony, aby było drugie światło przeciwmgielne?? Jest tam czerwona zatyczka, którą można zdjąć, a w listwie plastikowej z żarówkami jest wolne miejsce.
Pozdrawiam
Troche dłubaniny w lampie ale wyszło profi.
Przewód ciągniesz z drugiej lampy i wpinasz go w kostkę (wolne miejsce) na mały pin.
Ot i cała filozofia. :wink:
Komentarz
-
wolf, poszukaj bo gdzieś to było na forum. Prosta bajka. Tam gdzie masz stop dajesz żarówkę 2 żarnikową. Do stopki od postojowego lutujesz kawałek kabla wyprowadzasz z gniazda żarówki i doprowadzasz do ścieżki odpowiedzialnej za postoje i gotowe.
Sam mam tak od pewnego czasu i cieszę oko
wygląda mniej wiecej tak:
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Wszytko ok , ja rozumiem bo ja tez mam podobnie zrobione z tym że zamiast przeciwmgilenych mam podwoje swiatla stopu :arrow: http://img383.imageshack.us/img383/104/19nw2.jpg
,a Nico z tego co mysle to chce miec i podwoje swiatła stopu i przeciwmgilne zarazemFabiaClub.pl
Koni Sport+Vogtland-40
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Byłbym ostrożny z takimi przeróbkami. Kilka lat temu, w podobny sposób przerobiłem na podwójne światła "stop" w Dacii. Duże lampy, aż się prosiły o taką przeróbkę. Wszystko było dobrze do pierwszej kontroli drogowej.
Co prawda nie skończyło się mandatem, ale tylko dlatego, że na poczekaniu potrafiłem zlikwidować takie połączenie, no i w małym mieście prawie wszyscy znają się z widzenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marian 2Byłbym ostrożny z takimi przeróbkami. Kilka lat temu, w podobny sposób przerobiłem na podwójne światła "stop" w Dacii. Duże lampy, aż się prosiły o taką przeróbkę. Wszystko było dobrze do pierwszej kontroli drogowej.
Co prawda nie skończyło się mandatem, ale tylko dlatego, że na poczekaniu potrafiłem zlikwidować takie połączenie, no i w małym mieście prawie wszyscy znają się z widzenia.FabiaClub.pl
Koni Sport+Vogtland-40
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wolfmoga mi naskoczycO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuZamieszczone przez wolfmoga mi naskoczycFabiaClub.pl
Koni Sport+Vogtland-40
Komentarz
-
Komentarz