zegary w O2 - wymiana

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sajmer
    Classic
    • 2005
    • 20

zegary w O2 - wymiana

wasyl, A co do Niemiec to troche juz tam pojeździłem i nadal jeżdrze fotek miałem kilkanaście nawet jednego dnia 3 sztuki sie trafił ale ja dotej pory nic mi nieprzyszlo a juz mineło sporo czasu od pierwszej fotki troche ponad 2 lata, a co najciekawsze sprawdzano mnie na granicy "Olszyna" prawojadzy, dowót rejestracyjny auta, paszport i niestwierdzono zadnych wykroczeni "fotek". Kolega zatrzymało (czarne BMW) na A24 na zweżeniu ograniczenie do 60km/h miał jakieś 170km/h mandat karny 500E. Nie było nawet dyskusji, niema kasy auto na parking. ale naszczeście po wyplacie był. Od tej pory jeździ wmiare przepisowo. Najwiecej fotoradarów jest na zawrzeniach i remontach.
    P.S. Jak cos mi przyjdzie to dam znać.
  • gima
    Drive
    • 2005
    • 48

zegary w O2 - wymiana

Witam kolegow,

Poniewaz szyba w moich zegarach popekala (wiem dlaczego ) postanowilem ja wymienic. Zakupilem zegary na allegro i bede probowal przelożyc swoje do niepopekanej obudowy.
    Mam prosbe, czy ktos moze udzielic mi kilku rad? Po pierwsze jak wyjac stare, czy to jest skaplikowane lub czy czyms grozi. A po drugie czy latwo przelozyc bebechy do nowej obudowy i na co uwazac.
    Bede bardzo wdzieczny za rady.
    1,9 TDI Octavia II DSG

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

gima, tu masz opisane jak rozebrać licznik tyle ze to jest do o1

Komentarz

• gima
        Drive
        • 2005
        • 48

To jest inna ińszość. Nic mi to nie pomoże , ale dzieki...
        1,9 TDI Octavia II DSG

Komentarz

• NICO
          Ambiente
          S_OCP Member
          • 2005
          • 146

lepiej uwarzac jak by ci sie sama szybke udalo to by bylo oki u mnie to robili ale na gwaranci i tego nie widzialem (moze i dobrze) zajelo im to około 20minut....podjedz do serwisu i im to zgłos jak masz auto na gwarancji..
          2.0tdi(seria nie seria) E100..

Komentarz

• gima
            Drive
            • 2005
            • 48

Az mi sie nie chce wierzyc ze nikt z kolegow nie wie jak to wyjac.... Please
            1,9 TDI Octavia II DSG

Komentarz

• mirus
              Ambiente
              • 2005
              • 213

gima, większość O2 jest jeszcze na gwarancji i mało kto na własną rękę grzebie tak poważnie
              Sprzdana - Octavia II 1.9 TDI Elegance
              Obecnie Ford Focus II 1.6 - najlepszy bo służbowy

Komentarz

Pracuję...