Wszystkiego najlepszego i duzo zdrowia, powodzenia w milosci, zeby czeszka sie nie psula i przetrwala kolejne mody :bigyellow STO LAT
Prosba - O2 schowek pod siedzeniem kierowcy
Zwiń
X
-
Prosba - O2 schowek pod siedzeniem kierowcy
Witajcie
czy ktos moglby mi podac wymiary i ew. pokazac zdjecia schowka pod siedzeniem kierowcy w O2 ?
czekam na swoj egzemplarz a chcialem kupic wzmacniacz ktory tam by sie zmiescil
(po opiniach na forum zrezygnowalem w firmowego SoundSystemu)
ew czy ktos zna cene samych paneli drzwiowych z miejscem na glosniki SoundSystem ?
z gory dziekujeMateo
chip'ed
-
-
Zamieszczone przez -Piotr-Pod fotel z reguły chowa się kolumny głośnikowe subwoofery itp. Elektronikę lepiej przechowywać w bardziej przewiewnym miejscu (kufer).
[ Dodano: Nie 08 Kwi, 07 20:17 ]
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez mateozdjecia schowka pod siedzeniem kierowcy w O2 ?
jest cos takiego, ale pod siedzeniem pasażera, o to ci chodzi?
ogolnie z informacji ktore znalazlem wynika ze Soundsystem posiada wzmiacniacz zamontowany pod siedzeniem kierowcy zamiast schowka
ale pod pasazerem tez moze byc bedzie chlodniej w pupeMateo
chip'ed
Komentarz
-
-
zaraz ci to pomierzę
[ Dodano: Nie 08 Kwi, 07 23:20 ]
ok, cholera, deszcz pada i mam średnie urządzenie pomiarowe, ale wygląda to tak:
wysokość - 7,5 cm
głębokość - 20 cm - ale jak, mam nadzieje widać, u góry jest taki "schodek", głębokośc do niego to 14 cm, sądząc ze zdjęcia ma jakieś 5mm i o tyle tez zmniejsza wysokosc w tym miejscu
szerokość - 23 cm
niestety pomiary nie są super dokładne, ale dają chyba jakis obraz
[ Dodano: Nie 08 Kwi, 07 23:22 ]
pod fotelem kierowcy nie ma schowka tylko taka plastikowa maskownica a za nią pusto i chyba znacznie wiecej miejsca :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz